MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box

Είχε το καλύτερο πιάτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε ένα διαφορετικό Mystery Box, το οποίο μπέρδεψε πολλούς παίκτες, κατάφερε ωστόσο να αναδείξει τον νικητή, ο οποίος βγήκε μπροστά στους κριτές με το πιο δημιουργικό και ευφάνταστο πιάτο.

Οι κριτές θέλησαν να μπερδέψουν τους παίκτες στο σημερινό επεισόδιο, και έτσι το Mystery Box, εξελίχθηκε σε σπαζοκεφαλιά.

Αυτός ωστόσο που κατάφερε να πάρει τη νίκη ήταν ο Κώστας, αφού μπροστά βγήκε εκείνος, η Κατερίνα, ο Σταυρής και ο Ηλίας.

Οι κριτές θεώρησαν πως δεν ήταν αρκετό να δουν μόνο ένα πιάτο και γι΄αυτό το λόγο κάλεσαν μπροστά την Ντέμη, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος έριξε ένα δυνατό "καρφί" στην Κατερίνα.

Τι συνέβη με το πιάτο της Ντέμης

Η Ντέμη μόλις άκουσε το όνομά της φάνηκε να μην το περιμένει και έτσι πήγε μπροστά στους κριτές με ένα... ελλιπές πιάτο.

Ο λόγος ήταν ότι όταν άκουσε τα τρία ονόματα, θύμωσε και έτσι ξεκίνησε να τρώει το πιάτο της, και συγκεκριμένα, μόνο το vegan κομμάτι του πιάτου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει το όλο γεγονός, και έτσι ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με την Ντέμη.

Λ.Κ.: Το έφαγες;

Ν.Γ.: Ναι!

Λ.Κ.: Αλήθεια;

Ν.Γ.: Ναι!

Λ.Κ.: Και εμείς τι θα φάμε;

Ν.Γ.: Εντάξει… Έχει από κάτω την κρέμα, λείπουν όμως τρία στοιχεία!

Λ.Κ.: Έλα ρε Ντέμη, έτρωγες το φαγητό σου; Αλήθεια;

Ν.Γ.: Απογοητεύτηκα, γι’ αυτό τα έτρωγα. Η κρέμα είναι από κάτω. Λείπει το καμένο λάχανο και το παντζάρι!

Ενώ στη συνέχεια, η Ντέμη αναρωτήθηκε: «Αλλά δεν θα γελάσει ο κόσμος; Δεν θα έχουν κάτι να συζητάνε; Μια γκάφα δική μου»!