MasterChef: Το αδιανόητο "καρφί" του Γιώργου στην Κατερίνα

«Εδώ ο κόσμος καίγεται...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Το αδιανόητο

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα συνεχίστηκε και στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον πρώτο να ρίχνει μπροστά στις κάμερες, ένα αδιανόητο "καρφί" για κάποιες δηλώσεις που έκανε η συμπαίκτριά του για τον τελικό.

Οι σχέσεις ανάμεσά τους είναι εξαιρετικά τεταμένες από την ομαδική δοκιμασία, στην οποία νίκησε η ομάδα της Κατερίνας, γεγονός που προκάλεσε πανικό ανάμεσα στους παίκτες.

Μάλιστα, η Κατερίνα αποφάσισε να μην ακολουθήσει στην έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη, και αντ΄αυτού έμεινε σπίτι μόνη της.

H σκέψη της Κατερίνας για τον τελικό, και το πώς εκείνη θα βρεθεί μόνη της στο τέλος, συνεχίστηκε και στο σημερινό επεισόδιο, όπου ξεκίνησε να μαγειρεύει πρώτη στο Mystery Box. Μάλιστα, σχολίασε πως κάνει πρόβα για τον τελικό για να μείνει μόνη της, ενώ δεν έλειψαν οι δηλώσει αλά Σπυριδούλα για την πρώτη Ελληνίδα masterchef.

Ο Γιώργος άκουσε τις σκέψεις της Κατερίνας και έτσι θέλησε να κάνει on camera ένα σχόλιο για τη συμπαίκτριά του, η οποία μάλιστα είπε: «Όσο περνάει ο καιρός βιδώνω και θέλω να κουνάω το μαντήλι σε έναν έναν».

Έτσι ο Γιώργος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Τι να πω για την Κατερίνα; Εδώ ο κόσμος καίγεται και το αυτό χτενίζεται».

Στη συνέχεια ο Γιώργος μίλησε και για την κοπέλα του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος αναφέρεται στην καλή του, με την οποία φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένος.

Συγκεκριμένα, μίλησε για ένα γράμμα που του έστειλε εκείνη με μερικές φωτογραφίες του, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του μέσα στην κουζίνα όπου τραγούδησε μέχρι και ολλανδικό τραγούδι προς τιμήν της καλής του.