MasterChef: Νέο ξέσπασμα της Κατερίνας - Γιατί δεν πήγε στην έξοδο;

Τι σχολίασε για τους συμπαίκτες της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Νέο ξέσπασμα της Κατερίνας - Γιατί δεν πήγε στην έξοδο;

Η Κατερίνα μπορεί να ήταν η αρχηγός της ομάδας που τελικά αναδείχθηκε νικήτρια στο σημερινό MasterChef, ωστόσο αρνήθηκε να ακολουθήσει στην έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη, κάνοντας μάλιστα στις κάμερες ένα νέο ξέσπασμα για τους συμπαίκτες της και για ειδικότερα για τον Γιώργο.

Μετά τον πανικό που επικράτησε στο συμβούλιο κατά την ανακοίνωση του νικητή, η μπλε ομάδα κατευθύνθηκε προς το έπαθλο της, το οποίο δεν είναι άλλο από την καθιερωμένη έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Από την μπλε ομάδα ωστόσο έλειπε η Κατερίνα, η οποία αρνήθηκε να πάει λόγω του καυγά που είχε νωρίτερα με τον Γιώργο.

Μιλώντας στις κάμερες εξήγησε πως έμεινε σπίτι γιατί δεν ήθελε να γιορτάσει τη νίκη με αυτό το παρεάκι και πως είναι η μοναδική φορά μέσα στο σπίτι που αισθάνεται άνετη και χαλαρή.

Μάλιστα δε δίστασε να "θάψει" όλους τους συμπαίκτες της, λέγοντας πως είναι βρώμικοι, δεν μαζεύουν και πως η τουαλέτα είναι πάντα χάλια ενώ μόνο εκείνη και ο Τζον καθαρίζουν καμιά φορά.

Παράλληλα έκανε τα παράπονά της για τη φασαρία που γίνεται στο σπίτι, εξηγώντας πως δεν τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας ενώ σχολίασε πως ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει είναι να βγει στην αυλή και να κοιμηθεί εκεί.

Τέλος πέταξε ακόμα ένα "καρφί" για το Γιώργο λέγοντας πως ούτε ο Διονύσης τον ήθελε στην ομάδα του και πως αλλιώς τα είχαν συμφωνήσει πριν την ομαδική.

Πώς περιέγραψε ο Γιώργος τον καυγά

Η υπόλοιπη ομάδα πήγε να συναντήσει τον Γιάννη Αποστολάκη ο οποίος δεν παρέλειψε να ρωτήσει πού είναι η Κατερίνα.

Η ομάδα ζήτησε από τον Γιώργο να πει τι ακριβώς συνέβη, ο οποίος σχολίασε πως μία φράση του ήταν αυτή που έκανε την Κατερίνα να μην έρθει, και συγκεκριμένα το «Δε φτάνει που θα σε βγάλουμε έξω».