MasterChef: Πανικός στην ανακοίνωση του νικητή - «Είσαι κομπλεξικός»

Αδιανόητα καρφιά ανάμεσα στους παίκτες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Πανικός στην ανακοίνωση του νικητή - «Είσαι κομπλεξικός»

Με το που ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές το νικητή της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef, έγινε πανικός στο πλατό με τους παίκτες της ομάδας που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς! Μάλιστα η Κατερίνα γύρισε και αποκάλεσε κομπλεξικό έναν από τους παίκτες.

Σοκαρισμένοι παίκτες και κριτές παρατηρούσαν τα καρφιά να πέφτουν το ένα μετά το άλλο ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας που αναδείχθηκε νικήτρια.

Η Κατερίνα με τον Γιώργο ήρθαν για ακόμη μία φορά αντιμέτωποι και έπεσαν αληθινά βαριές κουβέντες ανάμεσα τους. Αφορμή στάθηκε μία χειρονομία του Γιώργου στην Κατερίνα, η οποία ξεκίνησε να φωνάζει και να του υποδεικνύει να μην κάνει χειρονομίες.

Ο Γιώργος προσπάθησε να της εξηγήσει πως δεν το έκανε με σκοπό να προσβάλει τους αντιπάλους του, ενώ είπε μπροστά σε όλους πως αν είχαν χάσει, τότε εκείνος θα ήταν σίγουρα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Είσαι κομπλεξικός μην παίζεις θέατρο»

Η Κατερίνα δεν σταμάτησε εκεί αφού είπε τον Γιώργο κομπλεξικό και σχολίασε πως παίζει θέατρο με αυτά που λέει και την έπαρση που δείχνει.

Στην ένταση συμμετείχε και η Ντέμη η οποία έπιασε τον Γιώργο με σκοπό να τον ηρεμήσει, λέγοντας του πως ο χαρακτήρας του φαίνεται στις κάμερες και πως πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με την Κατερίνα.

Ο Ηλίας από τη μεριά του σχολίασε στις κάμερες πως πρέπει να βγει σε μία δοκιμασία αποχώρησης εκείνος, ο Γιώργος και η Κατερίνα προκειμένου να φύγει από τον διαγωνισμό.

Η ένταση είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν ο Σταυρής τα "έβαλε" με τον Γιώργο για ένα σχόλιό του.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο παρακάτω βίντεο: