MasterChef: Μεγάλη ένταση στο πλατό - Με ποιον παίκτη τα "έβαλε" ο Σταυρής;

Λογομάχησαν για τα καλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Μεγάλη ένταση στο πλατό - Με ποιον παίκτη τα

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε με μεγάλες εντάσεις στο πλατό ανάμεσα στους παίκτες και συγκεκριμένα, ανάμεσα στον Σταύρο και τα μέλη της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο υπαρχηγός της μπλε ομάδας τα "έβαλε" με έναν συμπαίκτη του.

Πριν καλά καλά ανακοινωθεί ο νικητής της ομαδικής δοκιμασίας, οι παίκτες της μπλε ομάδας έβγαλαν "μαχαίρια" και χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα.

Μετά την κριτική των πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Γιώργο ποια πιάτα θεωρεί τα πιο αδύναμα, με εκείνον να σχολιάζει πως πιο αδύναμα ήταν τα γλυκά που είχε φτιάξει ο Σταυρής.

Ο Σταυρής δεν δέχθηκε αυτό το σχόλιο καθώς όπως είπε, το προηγούμενο βράδυ του είπε ο Γιώργος πως τα γλυκά ήταν υπέροχα, με τον δεύτερο να εξηγεί εκείνη τη στιγμή πως τα γλυκά ήταν καλά αλλά είχαν πολλά τεχνικά λάθη τα οποία μπορεί να τους έχουν κοστίσει.

Το σχόλιο του Γιώργου ενόχλησε τον Σταυρή αλλά και τους φίλους του Σταύρο και Δημοσθένη, οι οποίοι από τη μεριά τους δήλωσαν πως ο Γιώργος κάλλιστα θα μπορούσε να πει για το πιάτο του Κώστα που ήταν το πιο αδύναμο.

Τέλος ο Σταυρής σχολίασε πως κάτι αντίστοιχο έχει κάνει σε ομαδική και η Ντέμη.

Τα μάθατε στο μεταξύ για το τέλος των γυρισμάτων του MasterChef; Σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ εδώ!

Πριν τον καυγά του Σταυρή με τον Γιώργο, η Κατερίνα "κάρφωσε" τον Ηλία

Η συζήτηση ξεκίνησε και πάλι από τον Σταυρή, ο οποίος ανέλαβε τα δύο γλυκά. Οι κριτές αφού επαίνεσαν τον παίκτη για το θάρρος του να αναλάβει δύο δύσκολα πιάτα, απευθύνθηκαν στον Ηλία και τον ρώτησαν αν θα έκανε το ίδιο και εκείνος.

Ο Ηλίας ήταν ξεκάθαρος και είπε πως δε θα έπαιρνε μία τέτοια ευθύνη, εκτός κι αν υπήρχε μεγάλη ανάγκη.

Η Κατερίνα δεν μπόρεσε να αφήσει αυτό το σχόλιο να περάσει και έτσι έσπευσε να κριτικάρει τη δειλία του Ηλία.