«Χτύπησε» κόκκινο το live του Σάκη Ρουβά - Την παράσταση έκλεψε το σχόλιο της Κάτιας Ζυγούλη

Πανικός στο Instagram με το ζευγάρι

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να διασκεδάσει τους διαδικτυακούς του φίλους και έτσι πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα live, το οποίο μάλιστα «χτύπησε» κόκκινο σε προβολές. Βέβαια αυτό που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν το επικό σχόλιο που έκανε η Κάτια Ζυγούλη.

Λίγο καιρό έλειψε από την αθηναϊκή νύχτα ο Σάκης Ρουβάς και οι ρουβίτσες έπαθαν όπως είναι φυσικό σύνδρομο στέρησης! Έτσι όταν ο τραγουδιστής έκανε live από το σπίτι του στο Νέου Βουτζά, έγινε κακός χαμός στα social media.

Expand player

Η μετάδοση ξεκίνησε στις 23:00 και κατάφερε να φτάσει μέχρι και 15,5 χιλιάδες θεατές που δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν σε όλη τη διάρκεια των 40 λεπτών που κράτησε, ενώ στο live συνδέθηκε και η Δούκισσα Νομικού που είναι γνωστή φαν του Σάκη.

Βέβαια και ο ίδιος ο Σάκης έδειξε μεγάλη ευχαρίστηση για τη συμμετοχή του στο live, αφού μάλιστα επέλεξε να μοιραστεί με τους followers του το νέο του τραγούδι, δημιουργία του Παντελή Κυραμαργιού.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε χθες ο Σάκης Ρουβάς, αποκάλυψε πώς όσο καιρό είναι στο σπίτι φροντίζει να περνάει ποιοτικά το χρόνο του με την αγαπημένη του και τα 4 παιδιά τους.

Το σχόλιο που έκανε η Κάτια Ζυγούλη

Αν αναρωτιέσαι πού ήταν η Κάτια Ζυγούλη κατά τη διάρκεια του live η απάντηση είναι: online. Παρακολουθούσε κι εκείνη τον σύζυγό της να τραγουδάει τις επιτυχίες του και να επικοινωνεί με το δικό του τρόπο με τον κόσμο του. Φυσικά σχολίασε κιόλας: “Έλα να κοιμήσεις τα παιδιά!” Αυτό ήταν σίγουρα από τς καλύτερες στιγμές του live.

Το αγαπημένο ζευγάρι, είχε μοιραστεί με το κοινό του και με ποιον ακριβώς τρόπο περνάει η καθημερινότητα τώρα που βρίσκονται σε καραντίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σαν έφηβος ο Σάκης Ρουβάς με το leather jacket του - Βάζει κάτω όλους τους 20χρονους

Σάκης Ρουβάς: Βγήκε στη δημοσιότητα αυτό που περίμενε με ανυπομονησία - Στο πλευρό του η Ζυγούλη