Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μένουν σπίτι - Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους;

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε το πρόγραμμα της καραντίνας του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μένουν σπίτι - Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους;

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μένουν σπίτι και το υποστηρίζουν. Το ζευγάρι μπήκε κι αυτό στο γκρουπ των επωνύμων, που στηρίζουν το κίνημα #μένουμε_σπίτι, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους όμως;

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που στηρίζει έμπρακτα το κίνημα, θέλησε να μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και τη Σία Κοσιώνη και να βοηθήσει όσο μπορεί, παροτρύνοντας τον κόσμο να μείνει σπίτι του και να βγαίνει μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.

Ο ίδιος μίλησε τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την γυναίκα του, Κάτια Ζυγούλη και τον τρόπο που διαχειρίζονται την κατάσταση με τα παιδιά στο σπίτι. Αυτό που θέλησε να τονίσει ωστόσο είναι πως πρέπει οπωσδήποτε να ακούμε τα βήματα των ειδικών και να μην κάνουμε του κεφαλιού μας.

Όλα όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για το #μένουμε_σπίτι και το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά του με την Κάτια Ζυγούλη

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων, «Είμαστε μέσα στο σπίτι όπως όλος ο κόσμος. Με τα παιδιά και την Κάτια προσπαθούμε να βρούμε έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό. Με τέσσερα παιδιά μέσα στο σπίτι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει να γίνεσαι δημιουργικός.

Είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με τα παιδιά μου. Είναι εκπληκτικό πως αυτός ο ιός που μας έχει απομακρύνει όλους, μας έχει φέρει μέσα στην καρδιά μας και την ψυχή μας, την ανάγκη να είμαστε πόσο κοντά. Πόσο σημασία έχει για εμάς να ακουμπάμε και να αισθανόμαστε ο ένας τον άλλον. Ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διδαχτούμε.

Είναι δύσκολο να πείσεις τα παιδιά πως η μόνη λύση είναι να μείνουν μέσα στο σπίτι. Τα παιδιά είναι πλήρως ενημερωμένα από την αρχή. Ξέρουν τι συμβαίνει. Καταλαβαίνουν, παρακολουθούν. Είναι και ο μόνος τρόπος να μπορέσουν να συναινέσουν». Δείτε επίσης το βίντεο με το ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό που έδωσε ο τραγουδιστής.