#Μένουμε_σπίτι: Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
#Μένουμε_σπίτι: Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό

Ο Σάκης Ρουβάς μπήκε κι αυτός στο γκρουπ των επωνύμων, που στηρίζουν το κίνημα #μένουμε_σπίτι, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο δημοφιλής τραγουδιστής έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επέλεξε να κάνει μία δημόσια δήλωση για το πολύ σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τόσο την χώρα μας όσο και τον υπόλοιπο πλανήτη τις τελευταίες μέρες, και έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναφέρθηκε στο #μένουμε_σπίτι.

Μήνυμα για τον κορωνοϊό έστειλε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δείτε τι έγραψε εδώ

«#Μένουμε_σπίτι και εμείς λοιπόν, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ωριμότητα αλλά και αισιοδοξία, τηρώντας πάντα τις οδηγίες πρόληψης και υγιεινής των επίσημων φορέων, ώστε να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τις ευπαθείς ομάδες και όλους όσους αγαπάμε» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε:

Πριν στείλει το μήνυμά του ο Σάκης Ρουβάς, είχε ανασταλλεί η λειτουργία του κέντρου όπου εμφανίζεται

Για προληπτικούς λόγους και εξ΄αιτίας της μεγάλης εξάπλωσης του Κορωνοϊού, το Estate, μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο, "κλείνει" στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό του ιού.

Μετά τα θέατρα, σειρά είχαν και οι πίστες αφού μία μία ανακοινώνουν πως κλείνουν λόγω κορωνοϊού. Μετά την αναβολή της πρεμιέρας της Πάολα, για την οποία σας δώσαμε νωρίτερα πληροφορίες, σειρά είχε και το κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς.

Το Estate εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

estate ανακοίνωση

Πέρα από το κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβας, ο Κορωνοϊός έριξε αυλαία και στην παράσταση Hairspray

Ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, λίγες ώρες μετά το "άδοξο" τέλος που γνώρισε η παράσταση «Hairspray», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Την αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο με συγκινητικά λόγια.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έγινε αιτία για την ακύρωση του Hairspray, με τους ηθοποιούς να δείχνουν εμφανώς δυσαρεστημένοι με την εξέλιξη αυτή.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την ακύρωση της παράστασης γράφοντας:

«Άλλο ένα θεατρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Λίγο πρωτόγνωρο, λίγο διαφορετικό για μένα, αλλά ένα όμορφο, ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι! Το «Hairspray», το μιούζικαλ που αγαπήσαμε και αγαπήσατε, ολοκλήρωσε – λόγω της κατάστασης που επικρατεί – τις παραστάσεις του. Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (αν και στη συγκεκριμένη δουλειά, ήταν όλοι ΠΡΩΤΟΙ!!!) και ένα πιο μεγάλο «ευχαριστώ» στην σκηνοθέτιδα @themismarsellou που με επέλεξε να δώσω πνοή στην Edna, έναν ρόλο πολύ σπουδαίο καλλιτεχνικά, αλλά και πολύ σημαντικό στην καριέρα μου! Εύχομαι υγεία – πάνω απ’ όλα – σε όλους σας και καλή επιτυχία σε ό,τι καινούριο κάνετε, γιατί το αξίζετε!» έγραψε ο ηθοποιός.