Εκτός πίστας η Πάολα επ' αόριστον μετά από ανακοίνωση - Τι συμβαίνει;

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου όπου θα εμφανιζόταν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός πίστας η Πάολα επ' αόριστον μετά από ανακοίνωση - Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της Πάολα στο νυχτερινό κέντρο «Theatro»; Έπειτα από ανακοίνωση, η τραγουδίστρια θα βρίσκεται εκτός πίστας επ' αόριστον, λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει και στην Ελλάδα, με τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία.

Η πρεμιέρα του σχήματος της Πάολα μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, ήταν για την Παρασκευή 13 Μαρτίου, ωστόσο όπως βγήκε μακροσκελής αναλυτική ανακοίνωση ακυρώνεται μέχρι νεωτέρας.

Οι κατευθύνσεις που δίνει το Υπουργείο Υγείας για τον συγχρωτισμό μεγάλου αριθμού ατόμων έχει υποχρεώσει πολλούς χώρους διασκέδασης, θέατρα αλλά και σχολεία, να αναπροσαρμόσουν την πολιτική τους για να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις αυτές, για το καλό της δημόσιας υγείας.

Τόσο η Πάολα, στον προσωπικό της λογαριασμό, όσο και η επίσημη σελίδα του «Theatro» δημοσίευσαν μια μακροσκελή ανακοίνωση όπου γράφει πως το κέντρο πως αναβάλλει την πρεμιέρα και θα παραμείνει κλειστό επ' αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της μετάδοσης της νόσου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θανατηφόρο ιό σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα βγήκε χρυσή κληρονόμος θετική στον κορωνοϊό και σκόρπισε τον πανικό, μιας και είχε βρεθεί σε πολλά fashion shows.

Εκτός πίστας και ο Βασίλης Καρράς με τον Γιάννη Πλούταρχο μετά την Πάολα

Και όμως ο ιός αλλάζει πολλά και στον καλλιτεχνικό χώρο, και πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν οι εμφανίσεις των Βασίλη Καρρά και Γιάννη Πλούταρχου. Τι είναι αυτό που τους ανάγκασε να κάνουν ο κορωνοϊός;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την σελίδα του Γιάννη Πλούταρχου στο facebook, όπου και ανακοίνωσε πως σταματούν πρόωρα τις εμφανίσεις τους λόγω κορωνοϊού ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν, «Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη».

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης...

Posted by Yannis Ploutarchos / Γιάννης Πλούταρχος on Friday, March 6, 2020

Κρίσιμες ώρες περνάει ωστόσο και ο 66χρονος στην Πάτρα, που όπως έγινε γνωστό διασωληνώθηκε! Τι λένε για αυτόν οι γιατροί;