Ραγίζει καρδιές με τα λόγια της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η κατάσταση του χειροτερεύει...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές με τα λόγια της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα, αναφερόμενη σε έναν καλό της φίλο. Τα λόγια της ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά και ράγισαν τις καρδιές των χιλιάδες followers του μοντέλου στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε από τον καλό της φίλος John Ligas, που μένει μόνιμα στην Αμερική, θέλησε να μιλήσει για την δύναμη ψυχής που έχει δείξει, ενώ παράλληλα του έστειλε τις ευχές του.

Μιας και είπαμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είδατε τις δηλώσεις που έκανε για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Snik; Αν όχι δείτε εδώ όσα είπε!

Ο αγαπημένος της φίλος, πάσχει από καρκίνο, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, έστειλε ωστόσο μήνυμα στην Ηλιάνα προκειμένου να μάθει εάν είναι καλά. Το μοντέλο συγκινήθηκε ιδιαίτερα και θέλησε να του αφιερώσει μερικά λόγια.

Έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το παρακάτω InstaStory:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Λίγο αργότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έστειλε στο κοινό ένα μήνυμα και για τον κορωνοϊό

Το διάσημο μοντέλο τάχθηκε υπέρ του κινήματος #μένουμεσπιτι και θέλησε να παρακινήσει και τους χιλιάδες followers της να ακολουθήσουν και εκείνοι αυτή την πρωτοβουλία και να μείνουν μέσα στο σπίτι τους προκειμένου να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τους γύρω τους.

Έτσι έκανε ακόμα ένα instastory μέσα από το οποίο έγραψε:

«Δέχομαι πολλά μηνύματα λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε και ειλικρινά μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω με κάποιον τρόπο πέρα από το να ακολουθώ με σεβασμό τις οδηγίες που δεχόμαστε καθημερινά.

Ας είμαστε θετικοί, προσεχτικοί και ας στείλουμε τις προσευχές μας και την αγάπη μας σε όσους νοσούν αλλά και σε όσους είναι στο πλευρό τους και ειδικά σε γιατρούς και νοσοκόμους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέρα – νύχτα. Υπομονή – αγάπη – ελπίδα -προσοχή» έγραψε το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου κορωνοϊός