Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολιάζει πρώτη φορά την διαφορά που έχει στην εξωτερική εμφάνιση με τον Snik

Μίλησε ανοιχτά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολιάζει πρώτη φορά την διαφορά που έχει στην εξωτερική εμφάνιση με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά και σχολίασε την διαφορά που έχουν στην εξωτερική τους εμφάνιση εκείνη και ο σύντροφος της, ράπερ τραγουδιστής Snik. Η είδηση της σχέση τους πριν μήνες είχε σκάσει σαν «βόμβα», αφού είναι δυο πρόσωπα τελείως διαφορετικά, τουλάχιστον εμφανισιακά.

Ωστόσο, το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, πήρε θέση και θέλησε να αναφερθεί στα όσα ακούγονται για την εξωτερική του εμφάνιση, Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μίλησε για όλα στην Ανθή Μιμηγιάννη και στο Madame Figaro Μαρτίου.

Είσαι ευτυχισμένη;

Είμαι. Νιώθω ολοκληρωμένη, είμαι χαρούμενη, είμαι καλά, είμαι ήρεμη. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο...

Για ποιο λόγο έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η σχέση σου με τον Snik;

Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν λίγες ημέρες, μίλησε ανοιχτά και για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της. Θα γίνει μπαμπάς ο Snik ή όχι;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν μιλήσει για την εξωτερική του εμφάνιση, έφυγε μαζί με τον Snik από την Ελλάδα

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, με την ευτυχία όμως ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζουν να χαίρονται τον έρωτά τους εντός και εκτός συνόρων. Το YOU τους συνάντησε την ώρα που ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από την Ελλάδα, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, προσπαθώντας βέβαια να κρατήσουν τις αποστάσεις για να μην προδοθούν στον φωτογραφικό φακό. Ο προορισμός άγνωστος!

Χαρακτηριστικό είναι πως η κριτής του GNTM, εμφανίζεται πιο απελευθερωμένη από ποτέ και φαίνεται να “λύνεται” στο πλευρό του αγαπημένου της – Δημήτρη – όπως είναι το πραγματικό όνομα του trapper. Ο προορισμός τους άγνωστος, αλλά αυτή την περίοδο ακολουθούν το πρόγραμμα του Snik, που πρόσφατα είχε συναυλίες στην Γερμανία. Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο του GNTM κάτι που σημαίνει πως η γοητευτική κριτής έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσει στην σχέση της. Οι δυο τους, πάντως, αποδεικνύουν από την πρώτη στιγμή αυτό που λένε: Τα ετερώνυμα έλκονται.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik

Ανοιχτά μέτωπα στο GNTM

“Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο” λέει ο θυμοσόφος λαός και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Βίκυς Καγιά που φέτος θα παρουσιάσει τα MadWalk 2020 του θεμού, ενώ πέρσι είχε τα ηνία της παρουσίασης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. “Μια σου και μία μου...” Οι φιλικές σχέσεις των δυο γυναικών πήραν τέλος και ο πόλεμος μόλις άρχισε. Το παρασκήνιο έντονο...

Κανείς δεν θα ξεχάσει την ατάκα της Βίκυς Καγιά “Όποιος φύγει από το Star, δεν επιστρέφει”.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Έλενα Χριστοπούλου

Μπορεί τα πυρά να πήγαιναν στην Έλενα Χριστοπούλου, όμως πέρασαν ξυστά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πρόσφατα έγινε κεντρικό πρόσωπο για γνωστή μάρκα καλλυντικών που είχε συμβόλαιο με τη Βίκυ Καγιά. Σε πρόσφατες δηλώσεις της η πρώην Σταρ Ελλάς προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σε αυτή την αντιπαράθεση και αμφισβήτησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το παιχνίδι του STAR, με δεδομένη όμως την πρόσφατη αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου και με τη Βίκυ Καγιά να είναι η μόνη που έχει συζητήσει με το κανάλι μέχρι στιγμής για το νέο κύκλο, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο!

Μάλιστα, πριν το ταξίδι της με τον Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα για την Βίκυ Καγιά και δείτε τώρα τι αποκάλυψε εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ