Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει αν είναι έγκυος ή όχι - Θα γίνει μπαμπάς ο Snik;

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει αν είναι έγκυος ή όχι - Θα γίνει μπαμπάς ο Snik;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει αν είναι έγκυος ή όχι! Θα γίνει μπαμπάς ο Snik; Οι δυο τους είναι γνωστό πως ζουν έναν έρωτα μεγάλο και δεν το κρύβουν. Ωστόσο τι λέει η ίδια για το μέλλον τους;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, το λαμπερό μοντέλο έδωσε ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται περί εγκυμοσύνης και ξεκαθάρισε την θέση της, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό.

Είσαι ευτυχισμένη;

«Είμαι. Νιώθω ολοκληρωμένη, είμαι χαρούμενη, είμαι καλά, είμαι ήρεμη. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο...»

Σε ενόχλησαν τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης;

«Δεν είναι θέμα ενόχλησης. Είναι άβολο γιατί υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα και, ειδικά όταν γίνονται σχόλια από τις ίδιες τις γυναίκες, το θεωρώ άκομψο. Μπορεί να φόρεσα ένα ρούχο που φούσκωνε λίγο παραπάνω ή μπορεί και να έφαγα παραπάνω μελομακάρονα. So what;»

Για ποιο λόγο έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η σχέση σου με τον Snik;

«Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ».

Μιας και μιλάμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ωστόσο, εσείς την λαμπερή της εμφάνιση με κόσμημα από δαντέλα στο λαιμό; Είναι το νέο trend που θα αγαπήσετε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την αποκάλυψη του εάν είναι έγκυος ή όχι από το Snik «έσκασε» απάντηση για το GNTM

Πριν λίγους μήνες «έσκασε» η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του συντρόφου της, Snik. Λίγες ημέρες αργότερα μάλιστα, «έσκασε» και η είδηση που την θέλει να αποχωρεί από το GNTM. Ποια ήταν η απάντηση της;

Το μοντέλο που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, επέστρεψε στην Ελλάδα και η κάμερα την «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο κατά την αποβίβαση της από το αεροπλάνο. Ο δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε» δεν δίστασε να την ρωτήσει για το ριάλιτι μόδας.

«Δεν έχω δει τίποτα, έλειπα», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις φήμες που τη θέλουν να μην συνεχίζει στον επόμενο κύκλο του GNTM. Μάλιστα, απάντησε και στην είδηση πως η αντικαταστάτρια της πρόκειται να είναι η Δούκισσα Νομικού. «Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό», είπε.

Να σημειώσουμε πως δεν τη ρώτησαν κάτι για την εγκυμοσύνη της, αφού και η Έλενα Χριστοπούλου έχει διαψεύσει τις φήμες, αλλά και η ίδια σύμφωνα με το Happy Day είναι εκνευρισμένη από τα δημοσιεύματα.