«Έξαλλη» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο από τον Snik

Όσα αποκάλυψε η Τσιμτσιλή

«Έξαλλη» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο από τον Snik

Από το τέλος του GNTM κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργιου να είναι έγκυος και να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον επί εδώ και λίγους μήνες σύντροφο της, Snik. Ωστόσο, φαίνεται πως η είδηση αυτή την έχει κάνει έξαλλη.

Την αποκάλυψη έκανε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού νωρίτερα είχε προβληθεί η δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου όπου διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση πως θα γίνει σε λίγους μήνες για πρώτη φορά μητέρα.

«Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε ξεκάθαρα πως η Ηλιάνα δεν είναι έγκυος. Θέλω να σας πω σε αυτό το σημείο, επειδή έχω κάνει ρεπορτάζ, ότι όχι απλά δεν είναι έγκυος, αλλά έχει ενοχληθεί πάρα πολύ με αυτήν την κουβέντα. Γιατί δεν ξέρει από πού προκύπτει.

Προφανώς είναι στην κατηγορία τη δική μας, λεπτά πόδια, κοιλίτσα, όταν παίρνεις ένα-δύο κιλά. Είναι πάρα πολύ ενοχλημένη. Δεν της αρέσει καθόλου να συζητιέται. Όλα ξεκίνησαν από την εμφάνισή της στον τελικό του GNTM που πετούσε λίγο η κοιλίτσα της» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου.

Άνοιξε την γούνα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι έδειξε την κοιλιά της - Περιμένει το παιδί του Snik;

Ντόρος έχει προκληθεί αυτές τις ημέρες καθώς ακούγεται έντονα η φημολογία πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιμένει το παιδί του Snik. Για τον λόγο αυτό, το μοντέλο, πρώτη φορά αποφάσισε μπροστά στις κάμερες να ανοίξει την γούνα της και να δείξει την κοιλιά της. Και κάπως έτσι ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ελαφρύ φούσκωμα εντοπίστηκε μια ημέρα στο σημείο της κοιλιάς όταν φόρεσε ένα μπλε φόρεμα και το Twitter αφηνίασε. Από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Περιμένει το παιδί του Snik τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Μας έδειξε την κοιλιά της όταν άνοιξε την γούνα

Λίγους μήνες αφότου ακούγεται αυτό, λοιπόν, η Ηλιάνα μπροστά στις κάμερες του πρωινού κι ενώ την πήγε ο Snik στο αεροδρόμιο για να πετάξει για εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, την ώρα που την ρώτησε η δημοσιογράφος του Πρωινού αν είναι έγκυος έκανε την απίστευτη κίνηση και άνοιξε την γούνα της για να φανεί η κοιλιά της. Μπορεί, μεν, να είπε ότι το έκανε γιατί ζεσταίνεται αλλά ήταν ο δικός της τρόπος, όπως καταλάβαμε, για να δηλώσει ότι δεν περιμένει - μέχρι στιγμής - ένα παιδί στην ζωή της.

Βέβαια, να τονίσουμε πως και φάνηκε και δήλωσε πως διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις της αλλά και τις αγκαλιές της με τον Snik, όταν δεν είχαν καταλάβει ότι τους τραβούσαν οι κάμερες, την ώρα που την αποχαιρετούσε στο αεροδρόμιο.