GNTM - ανατροπή! Δεν φεύγει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Τι συμβαίνει με την Βίκυ Καγιά

Τα είπε όλα μπροστά στις κάμερες η ίδια η Ηλιάνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM - ανατροπή! Δεν φεύγει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Τι συμβαίνει με την Βίκυ Καγιά

Ανατρέπονται τα πάντα με βάση τις σημερινές δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κάμερα του ALPHA και στην εκπομπή Happy Day. Η ίδια άφησε να εννοηθεί πως δεν φεύγει από το GNTM ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα τι ακριβώς συμβαίνει με την Βίκυ Καγιά και ποιες είναι οι σχέσεις τους.

Μεταξύ αυτών, βέβαια, η ίδια η Ηλιάνα αναφέρθηκε και στο αν έχει δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση του Big Brother! Γενικά ήταν πολύ ομιλητική και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα! Πάμε να δούμε αναλυτικά τι είπε για το καθένα, παρακάτω.

Όσον αφορά τα σενάρια που την ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του Big Brother, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως “δεν έχω συζητήσει τίποτα. Ανήκω στο δυναμικό του STAR και όσο ανήκω σε αυτό, δεν κάνω καμιά συζήτηση με κανένα άλλο κανάλι”.

Θα βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM;

“Έχει μιλήσει ήδη η Βίκυ, η οποία ουσιαστικά είναι η leader της ομάδας μας. Έχει πει ότι συνεχίζουμε κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα και είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα. Υπάρχει πολλή αγάπη και σύνδεση μεταξύ μας, περιμένουμε από το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το πρότζεκτ και αν όλα πάνε κατευχήν ξεκινάμε”, απάντησε η ίδια μπροστά στις κάμερες.

Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Βίκυ Καγιά;

“Έχουμε πει και οι δύο πάρα πολλές φορές πως δεν υπάρχει καμιά κόντρα με την Βίκυ Καγιά. Δουλεύουμε με πάρα πολύ αγάπη, πολύ χαμόγελο και είμαστε δυο γυναίκες που δόξα τω Θεώ πάμε καλά στη δουλειά μας. Στηρίζουμε η μία την άλλη”, δήλωσε βάζοντας τέλος στις φήμες, παρά στο γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά μίλησε κι αυτή μπροστά στις κάμερες για την Ηλιάνα αφήνοντας να εννοηθεί κάτι εντελώς διαφορετικό! Δείτε τις δηλώσεις της εδώ!

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο: