Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει τι τους είπαν οι γιατροί αφού ξεπέρασαν τον κορωνοϊό

Έχουν ξεπεράσει ή όχι τον "κίνδυνο";

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τι είπαν σε εκείνον και την Χριστίνα Μπόμπα οι γιατροί αφού ξεπέρασαν τον κορωνοϊό. Υπάρχει ακόμα κίνδυνος ή είναι και οι δυο πλέον 100% καλά στην υγεία τους;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν πριν λίγες εβδομάδες και οι δυο θετικοί στον ιό. Πλέον το έχουν ξεπεράσει και είναι καλά στην υγεία τους και συμβουλεύουν τον κόσμο τι να κάνουν και εκείνοι.

Expand player

Ο παρουσιαστής μίλησε στο έκτακτο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το βράδυ της Δευτέρας και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ο ίδιος και η σύζυγος του, με τον ιό.

Τι τους είπαν οι γιατροί αφού ξεπέρασαν τον κορωνοϊό

«Το μήνυμα είναι θετικό. Το 99% των ανθρώπων το περνάνε σα γρίπη, όπως εγώ και η γυναίκα μου η Χριστίνα. Και μετά όλα καλά. Ήμασταν ασυμπτωματικοί για περίπου μια εβδομάδα. Περάσαμε μια εβδομάδα με τα συμπτώματα, αφού η Χριστίνα ήταν θετική, εγώ μια μέρα μετά παρουσίασα τα ίδια συμπτώματα. Περάσαμε μια εβδομάδα που είχαμε πυρετό, πονοκέφαλο, βήχα, όλα τα συμπτώματα. Μετά αυτά έφυγαν και άρχισαν να νιώθουμε καλύτερα. Κάναμε τεστ και βγήκαμε και οι δύο αρνητικοί. Τώρα είμαστε μια χαρά. Δείτε και ποιος είναι ο φίλος του που κόλλησε το ζευγάρι

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη θεωρία ότι έχουμε ανοσία. Πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Μας είπαν οι γιατροί: “Επειδή το περάσατε μη νομίζετε ότι μπορείτε να κινήστε σαν να μην υπάρχει κίνδυνος. Υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος αλλά κατά πάσα πιθανότητα εσείς είστε πιο προστατευμένοι”. Στο μέλλον, σε κάποιους μήνες, θα γνωρίζουμε ακριβώς ποιας μορφής ανοσία έχουν αυτοί που πέρασαν τον κορωνοϊό.

Μπορεί να μας έχουν αναγκάσει να καθίσουμε μέσα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεγράψουμε αυτούς τους μήνες. Ζούμε σήμερα μέσα στο σπίτι και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να το ευχαριστηθούμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Πρώτα από όλα πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτή τη χαλαρότητα που έχουμε, γιατί στο μέλλον δεν θα την έχουμε. Αυτή η στιγμή είναι στιγμή για να κάνεις σχέδια» είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκηνή έπος από το Ράδιο Αρβύλα - Ο Σερβετάς έγινε Χριστίνα Μπόμπα

Κουίζ! Ποιος είπε πρώτος "σ'αγαπάω" ο Σάκης Τανιμανίδης ή η Χριστίνα Μπόμπα;