Κουίζ! Ποιος είπε πρώτος "σ'αγαπάω" ο Σάκης Τανιμανίδης ή η Χριστίνα Μπόμπα;

Μας το αποκάλυψαν οι ίδιοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κουίζ! Ποιος είπε πρώτος

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μένουν αυτές τις ημέρες κλεισμένοι μέσα στο σπίτι και εμείς έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα κουίζ για την σχέση τους και για το ποιος ήταν εκείνος που είπε πρώτος σ'αγαπάω!

Την αποκάλυψη φυσικά έκανε το ίδιο το ζευγάρι που πλέον απέκτησε ένα καινούργιο "χόμπι" τώρα που είναι μέσα στο σπίτι, καθώς και οι δυο τους έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Τι έκαναν; Έφτιαξαν tik tok και μέσα από το βίντεο που ανέβασαν εκεί και στην συνέχεια στο Instagram ήρθε και η αποκάλυψη για την σχέση τους και για το ποιος ήταν εκείνος που ας πούμε "ανοίχτηκε" πρώτος συναισθηματικά!

Έχουμε και λέμε λοιπόν το διάσημο ζευγάρι που αυτές τις ημέρες έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αλλά και για το πως περνούν τον χρόνο τους, ανέβασε το βίντεο που θα δείτε παρακάτω και στο οποίο οι δυο τους παίζουν ένα παιχνίδι με όσους τους ακολουθούν.

Τελικά ποιος από τους δύο είπε πρώτος "σ'αγαπάω';

Το βίντεο ανέβηκε στο tik tok που τον τελευταίο καιρό κάνει πάταγο και το ζευγάρι έπρεπε να έχει κλειστά τα μάτια του και να απαντά στις ερωτήσεις που του βάζουν δείχνοντας απλά με το δάχτυλο τον ίδιο ή τον σύντροφό του!

Κάπου εκεί λοιπόν δέχτηκαν και την "καυτή" ερώτηση για το ποιος ήταν εκείνος που είπε πρώτος το σ'αγαπάω στην σχέση τους. Εσείς μπορείτε να φανταστείτε ποιος ήταν;

΄Και ναι είμαστε και εμείς στο Tik Tok" έγραψε το ζευγάρι στην ανάρτηση που έκανε η Χρισίνα Μπόμπα στον λογαριασμό της στο Instagram με την όμορφη influencer να "δίνει" τον Σάκη Τανιμανίδη στην ερώτηση που τους έβαλαν, καθώς εκείνος το είπε πρώτος!Να πούμε ότι πρόσφατα ο αδελφός του μίλησε για την υγεία του παρουσιαστή.