Παναγιώτης Τανιμανίδης: Μιλάει για την κατάσταση υγείας του αδερφού του Σάκη

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παναγιώτης Τανιμανίδης: Μιλάει για την κατάσταση υγείας του αδερφού του Σάκη

O Παναγιώτης Τανιμανίδης, αδερφός του Σάκη Μιλάει για την κατάσταση υγείας του γνωστού παρουσιαστή αλλά και της συζύγου του, Χριστίνα Μπόμπα μετά το γεγονός πώς είναι θετικοί στον ιό.

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης είναι γυναικολόγος και μαιευτήρας στο επάγγελμα και μίλησε στην εκπομπή του Open για να δώσεις συμβουλές για τις εγκυμονούσες λόγω κορωνοϊού.

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης είπε αρχικά: «Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται κάποιος πανικός. Χρειάζεται σίγουρα υπεύθυνη στάση, καθώς τα νεότερα δεδομένα που έχουμε δείχνουν ότι οι έγκυες δεν φαίνεται να περνούν βαρύτερα αν νοσήσουν από τον κορωνoϊό. Το πιθανότερο είναι ότι τα συμπτώματα που θα έχουν να είναι από ήπια ως μέτρια συμπτώματα ήπιου κρυολογήματος».

Επιπλέον, ανέφερε πως οι έγκυες πρέπει να ακολουθήσουν τα μέτρα και να αποφεύγουν να πηγαίνουν σε χώρους , που βρίσκονται και άλλοι άνθρωποι αφού το «Μένουμε σπίτι» ισχύει για όλους.

«Εφόσον εμφανίσει συμπτώματα κρυολογήματος θα πρέπει να ενημερώσει τον γυναικολόγο που την παρακολουθεί, αλλά να μην πάρει πρωτοβουλίες να τρέξει σε κάποιο νοσοκομείο, αν δεν συμβουλευτεί τον ιατρό της», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Τανιμανίδης μίλησε και για τον αδερφό του Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα και τόνισε ότι δεν πανικοβλήθηκαν στο άκουσμα του νέου ότι είναι θετικοί στον ιό:

«Δεν πανικοβληθήκαμε. Είχαμε αρκετά ψύχραιμοι αντιμετώπιση ευτυχώς. Τα παιδιά υπεύθυνα έμειναν στο σπίτι. Ακόμη, κι ο αδερφός μου πριν εκδηλώσει συμπτώματα. Το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία… Η μητέρα μου μαγειρεύει από τη Θεσσαλονίκη και στέλνει πακέτα», είπε.Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο παρουσιαστής μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για όλα τα συμπτώματα που εμφάνισε και διαπίστωσε πως είναι θετικός.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο αδερφός του γνωστού παρουσιαστή: