Ο Σάκης Τανιμανίδης για την κατάσταση της υγείας του - Πως είναι η Χριστίνα Μπόμπα;

Τα είπε όλα στον Νίκο Ευαγγελάτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Τανιμανίδης για την κατάσταση της υγείας του - Πως είναι η Χριστίνα Μπόμπα;

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε χθες βράδυ τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Live News και μίλησε τόσο για την κατάσταση της υγείας του μετά την εκδήλωση του κορωνοϊού, όσο και για το πώς είναι η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε χθες πως έχει και αυτός τον επικίνδυνο ιό και πλέον περνάει την καραντίνα μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα, με το όνομά του να προστίθεται στη λίστα των celebrities που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Το ζευγάρι βρίσκει πάντα δημιουργικούς τρόπους για να περνάει την ώρα του στην καραντίνα ενώ χθες, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε τα συμπτώματα που έχει δείξει μέχρι στιγμής αλλά και το πώς εξελίσσεται η υγεία της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και λίγες μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε εδώ μέσα στο σπίτι κι έχω κι εγώ τα συμπτώματα του ιού απ’ ότι φαίνεται. Σήμερα είμαι καλύτερα. Πέρασα δύο μέρες που ανέβασα μέχρι 38.7 πυρετό και μια ελαφριά δύσπνοια. Εγώ είχα και πονοκέφαλο την πρώτη μέρα, πολύ έντονο πονοκέφαλο, που όταν έβηχα μου “βαρούσε” στο κεφάλι.

Ευτυχώς έχει περάσει και ο πονοκέφαλος, ο πυρετός έχει πέσει κι έχω λίγα δέκατα τώρα. Είναι αρκετά πιο ήπια η μορφή του. Ελπίζουμε να μην ανέβει τις επόμενες μέρες, διατηρούμε τη διάθεσή μας, καθόμαστε μέσα και περιμένουμε να περάσει όλο αυτό. Και η Χριστίνα είναι αρκετά καλύτερα πλέον.

Είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να φοβάται. Βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία αν μας ρωτούσε κάποιος δύο εβδομάδες πιο πριν ότι μπορεί να συμβεί αυτό, θα λέγαμε ότι αυτά συμβαίνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας» είπε ο παρουσιαστής.