Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν τον δικό τους τρόπο για να επιβιώσουν από την καραντίνα

Όλα όσα έκαναν αυτό το σαββατοκύριακο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν τον δικό τους τρόπο για να επιβιώσουν από την καραντίνα

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα που είναι θετική στον κορωνοϊό, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, έχουν μπει σε καραντίνα εδώ και λίγες μέρες. Οι δυο τους ωστόσο δεν απελπίζονται, μιας και έχουν βρει τον δικό τους τρόπο προκειμένου να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες!

Ο χρόνος μέσα στο σπίτι μοιάζει να περνάει πιο αργά από ποτέ, ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μοιάζουν να μην χάνουν τις ελπίδες τους και βρίσκουν διαρκώς τρόπους να ξεφύγουν από την ανία της καραντίνας.

Πέρα από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, σε καραντίνα έχει μπει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Δείτε εδώ την ανάρτησή του!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί με όσα μέσα έχει να επικοινωνεί με τις φίλες της, και διοργανώνει τον διαδικτυακό καφέ της μέσω Skype!

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδη, μέχρι στιγμής δείχνει να απολαμβάνει το πακέτο που έστειλε η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη για εκείνον και την σύζυγό του, γεμάτο με "μαμαδίστικα" φαγητά.

Σάκης Τανιμανίδης καραντίνα
Μπόμπα κορωνοϊός

Όσο βρίσκεται σε καραντίνα, η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε το δικό της μήνυμα για το #μένουμε_σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τους πρώτους celebrities που απομονώθηκε στο σπίτι της, μιας και βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Έστειλε λοιπόν με τη σειρά της, το δικό της μήνυμα για το κίνημα που διαμορφώθηκε από χθες με τον τίτλο, #μένουμε_σπίτι.

Η παρουσιάστρια βιώνει από χθες την απομόνωση μιας και έχει κι εκείνη τον κορωνοϊό, ωστόσο έχει ήδη βρει πολύ δημιουργικούς τρόπους για να περνάει τον χρόνο της.

Συγκεκριμένα, με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να προτείνει σε όσους μένουν σπίτι να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να περάσουν λίγο από το χρόνο τους και στην βεράντα.

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο Γιώργος Λιανός για τα μέτρα που έλαβε λόγω της ασθένειας της Χριστίνας Μπόμπα!

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους της στέλνουν μηνύματα υποστήριξης.

«#μενουμεσπιτι και αν θελουμε παίρνουμε και τον αέρα μας στη βεράντα! Πόσα ευχαριστώ να πω για το ενδιαφέρον σας και τα μνμτα σας! Σας αγαπώ πάρα πολύ! Είμαι καλά, έχω ακόμα δέκατα, αισθάνομαι λίγο πιο έντονη κόπωση αλλά χαμογελώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας» έγραψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.