Σε καραντίνα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Όλα όσα αποκάλυψε για την κατάστασή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε καραντίνα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεδομένου πως ήρθε σε επαφή με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, πήρε την απόφαση να μπει και αυτός σε καραντίνα, προκειμένου να προστατεύσει τους γύρω του σε περίπτωση που έχει κολλήσει τον επικίνδυνο ιό.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά την απόφασή του να μπει σε καραντίνα.

Το Σάββατο βράδυ, η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό και για τον λόγο αυτό, σύσσωμοι οι συντελεστές του «Πρωινού» θέλησαν να προστατευθούν και να προστατεύσουν τους γύρω τους.

Έτσι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενημέρωσε πως έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ωστόσο ο ΕΟΔΥ του συνέστησε να μην κάνει ακόμα το τεστ.

Δημήτρης Ουγγαρέζος κορωνοϊός

Πέρα από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε καραντίνα έχει μπει και ο Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης εντόπισε κι αυτός συμπτώματα κορωνοϊού και μπήκε σε καραντίνα προκειμένου να προφυλάξει την οικογένειά του. Ο παρουσιαστής έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο πανίσχυρος ιός φαίνεται πως έχει χτυπήσει για τα καλά τους celebrities, μιας και ο Κρατερός Κατσούλης δείχνει να έχει τα συμπτώματά του.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο παρουσιαστής έγραψε:

«Αγαπημένοι φίλοι καλησπέρα σας! Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα, λόγω εμφάνισης κάποιων συμπτωμάτων να προχωρήσω προληπτικά στο τεστ για τον κορονοϊο. Ως εκ τούτου και σεβόμενος, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι καθημερινά, την δημόσια υγεία, με εντολή των γιατρών, μαζί, με την στήριξη της διοίκησης του Star, θα παραμείνω σε απομόνωση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως οφείλω.

Αύριο και μεθαύριο λοιπόν για καθαρά προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε ότι δεν θα προβληθεί η εκπομπή μας!

Ελπίζω και ευχόμαστε όλοι ότι τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά, ότι δεν θα έχει συμβεί κάτι νέο που θα μεταβάλει και πάλι την καθημερινότητα μας, και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, με το καλό να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, κοντά σας, και να συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά ψυχαγωγώντας σας! Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για τη δουλειά μας, όπως όλοι, και για τα εντελώς απαραίτητα!

Όλα θα πάνε καλά!! Με αγάπη ψυχραιμία και χιούμορ! Όχι στο πανικό, ναι στην αλληλεγγύη! Καλό βράδυ! #menoumespiti #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #μενουμεσπιτι #παραμένουμε_άνθρωποι».