Θετική η Φαίη Σκορδά στον κορωνοϊό

Μόλις το ανακοίνωσε

Θετική η Φαίη Σκορδά στον κορωνοϊό

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά πριν από λίγα λεπτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Με μια ανάρτησή της και λόγια που δίνουν ελπίδα αποφάσισε να το ανακοινώσει δημόσια. Τα παιδιά της είναι αρνητικά ωστόσο εκείνη είναι θετική.

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της να κάνει βόλτες στα νότια προάστια! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!

Ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια της Φαίης Σκορδά - "Δεν θα το κάνω, φοβάμαι"!

Ο κορωνοϊός έχει φέρει τρόμο με το υπουργείο Υγείας να μας καλεί να "μείνουμε σπίτι" και πολλούς από τους επωνύμους της χώρας να κάνουν σχετικές αναρτήσεις, αλλά και δηλώσεις μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες. Έτσι και η Φαίη Σκορδά που μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι άλλαξε τα σχέδιά της, καθώς φοβάται.

Τα σχέδια που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά ανατράπηκαν λόγω του κροωνοϊού με την παρουσιάστρια να μιλά για αυτό στην εκπομπή της, όσο σχολίαζαν το βίντεο που έδειχνε τα μηνύματα των επωνύμων για την καμπάνια "μένω στο σπίτι". Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, απεικονίζονται διάφοροι διάσημοι που προμοτάρουν το συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο έχει γίνει viral.

Η παρουσιάστρια από την μεριά της, είπε στην εκπομπή της χαρακτηριστικά πώς:

“Εγώ είχα κανονίσει σήμερα οδικώς να πήγαινα στο Κιλκίς και να άφηνα τα παιδιά και δεν θα το κάνω. Φοβάμαι.” Να πούμε ότι η Φαίη Σκορδά, που είχε βρεθεί εκεί πριν λίγο καιρό στην Ιταλία, ενώ πριν μερικές ημέρες συγκλόνισε μιλώντας για τον κροωνοϊό και την κατάσταση στη γειτονική χώρα.

Το βίντεο από το 'Πρωινό"