Σκηνή έπος από το Ράδιο Αρβύλα - Ο Σερβετάς έγινε Χριστίνα Μπόμπα

Θα κλάψετε με το βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκηνή έπος από το Ράδιο Αρβύλα - Ο Σερβετάς έγινε Χριστίνα Μπόμπα

Έπος είναι η σκηνή που μας ήρθε από το νέο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα στο οποίο ο Γιάννης Σερβετάς γίνεται Χριστίνα Μπόμπα και ο Αντώνης Κανάκης, Νίκος Χατζηνικολάου. Δείτε το βίντεο και θα λιώσετε στο γέλιο.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, που όπως και να το κάνει κανείς είναι το θέμα των ημερών, αφού κανείς μας δεν έχει ξαναζήσει πανδημία σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, που να έχουμε μέχρι και απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Οι Ράδιο Αρβύλα λοιπόν, που πλέον μεταδίδουν την εκπομπή τους μέσω live streaminng στο κανάλι τους στο youtube δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν την επικαιρότητα και τα όσα γίνονται αυτές τις ημέρες με τον ιό.

Στο στόχαστρο τους μπήκε λοιπόν και η Χριστίνα Μπόμπα η οποία είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου αναφορικά με τον ιό, στον οποίο έχει βρεθεί θετική. Οι Ράδιο Αρβύλα λοιπόν σατύρισαν ακριβώς αυτή την συνέντευξη που είχε δώσει τότε η όμορφη influencer και το αποτέλεσμα όπως πάντα ήταν μοναδικό.

Δείτε την επική σκηνή από τους Ράδιο Αρβύλα όπου ο Γιάννης Σερβετάς έκανε την Χριστίνα Μπόμπα

Όπως είπαμε λοιπόν ο Κανάκης "έπαιξε" τον Νίκο Χατζηνικολάου και ο Γιάννης Σερβετάς την Χριστίνα Μπόμπα. Τα όσα είπαν στην εκπομπή και το όλο σκετς μας έφερε δάκρυα γέλιου! Να πούμε ωστόσο ότι είχαμε και εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Μπόμπα. Πώς είναι τώρα;

Δείτε την εκπομπή που προβλήθηκε στο youtube

Δείτε ωστόσο και τα όσα είχε πει τότε η Χριστίνα Μπόμπα στον Νίκο Χατζηνικολάου. Τι είχε αναφέρει για τον ιό και τα συμπτώματα που είχε;