Τέλος ο κορωνοϊός για την Χριστίνα Μπόμπα - Αυτή είναι η κατάστασή της

Το μήνυμα που έστειλε στους followers της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος ο κορωνοϊός για την Χριστίνα Μπόμπα - Αυτή είναι η κατάστασή της

Η περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της και έτσι η Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για την παρούσα κατάσταση της υγείας της.

Η παρουσιάστρια έμεινε σε καραντίνα για 14 μέρες, ωστόσο πλέον δεν εμφανίζει συμπτώματα, γεγονός που δείχνει πως έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό.

Σε αντίθεση με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον επικίνδυνο ιό και να μένει σε καραντίνα στο σπίτι.

Έτσι η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της με τους followers της, ανακοινώνοντας παράλληλα πως πλέον δεν πάσχει από κορωνοϊό.

Πρόκειται βέβαια για την πρώτη celebrity στην Ελλάδα που ανακοίνωσε την ασθένειά της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι όπως η Φαίη Σκορδά, ο Θοδωρής Φέρρης και ο Τζώννυ Καλημέρης.

Το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram η Χριστίνα Μπόμπα για τον κορωνοϊό

«Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της.

Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ. και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι» έγραψε, κάτω από μία φωτογραφία στην οποία γυμνάζεται, αξιοποιώντας έτσι ποιοτικά το χρόνο που έχει στο σπίτι της.