H Μαρία Μπακοδήμου στέλνει ένα "δυνατό" μήνυμα στο Instagram

Τι ζητάει;

H Μαρία Μπακοδήμου στέλνει ένα "δυνατό" μήνυμα στο Instagram. Η παρουσιάστρια μένει σπίτι και αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό για εκείνους που σε αυτές τις δύσκολες ημέρες χρειάζονται την πολύτιμη βοήθεια μας και την στήριξη μας.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Expand player

Η Μαρία Μπακοδήμου μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες και μας δείχνει το πολύ όμορφο σπίτι της τώρα που είναι μέσα σε αυτό, ωστόσο μοιράζεται και διάφορα πολύ δυνατά μηνύματα.

Το δυνατό μήνυμα που έστειλε η Μαρία Μπακοδήμου μέσω Instagram

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία το έχει ρίξει στα stories και αρκετοί από εμάς είτε κάνουμε αναρτήσεις όλη την ώρα είτε ανεβάζουμε stories για το πώς περνάμε τον χρόνο μας μέσα σε αυτά.

Η φωτογραφία όμως αυτή που ανέβασε η παρουσιάστρια είναι γροθιά στο στομάχι, για τα πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες που είμαστε όλοι σε καραντίνα και τον κόσμο πλήττει η πανδημία, με χιλιάδες νεκρούς και άλλους να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια αυτή την φορά ανέβασε μια φωτογραφία που γράφει πως αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο που ζει μόνος και θέλει να μιλήσει ή να επικοινωνήσει να στείλεις email στο milame@pod.gr για να του τηλεφωνήσουν και να τον βοηθήσουν..Δείτε και το εσωτερικό του σπιτιού της παρουσιάστριας, που μας το έδειξε πριν λίγες ημέρες.

Οι αναρτήσεις της είναι πραγματικά χρήσιμες, καθώς σίγουρα κάποιος άνθρωπος αυτές τις δύσκολες ημέρες έχει ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον συνάνθρωπο του και να πούνε δυο κουβέντες, αν είναι μόνος του και δεν έχει κανέναν άνθρωπο στον κόσμο.

Γι' αυτό αν γνωρίζετε κάποιον που είναι σε τέτοια κατάσταση, ακολουθήστε τα βήματα που είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε τις αναρτήσεις τις:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της είναι ίδιος στο πρόσωπο με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο! Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα!

Μαρία Μπακοδήμου: Πίσω από τις κάμερες του Open έκανε «πανικό»! Έβαλε φόρεμα με 119 ευρώ!