Διώροφο το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου - Για πρώτη φορά ανέβασε φωτογραφία από μέσα

Υπέροχο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διώροφο το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου - Για πρώτη φορά ανέβασε φωτογραφία από μέσα

Το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου είναι διώροφο και η παρουσιάστρια για πρώτη φορά ανέβασε φωτογραφία από το εσωτερικό του, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και διακοσμημένο με μοντέρνα έπιπλα.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Το διώροφο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου που είδαμε για πρώτη φορά και μας εντυπωσίασε

Αφού λοιπόν ολόκληρη η showbiz αλλά και όλη η Ελλάδα περνάει την ώρα της μέσα στα σπίτια της, έχουμε βρει δημιουργικούς τρόπους για να μην βαριόμαστε.

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία το έχει ρίξει στα stories και αρκετοί από εμάς είτε κάνουμε αναρτήσεις όλη την ώρα είτε ανεβάζουμε stories για το πώς περνάμε τον χρόνο μας μέσα σε αυτά.

Η Μαρία Μπακοδήμου χθες έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για την καραντίνα. «Ότι θα βγω πιο χοντρή μετά από αυτό είναι σίγουρο , φοβάμαι μη βγω κι αλκοολική #κορονοικος #μενουμεσπιτι #επωνυμηαλκοολικη» έγραψε στην ανάρτηση της και αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz έσπευσαν να σχολιάσουν.

Ωστόσο εκτός από το χιούμορ της αυτό που παρατηρήσαμε είναι και το σπίτι της, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό. Το σπίτι φαίνεται να έχει δυο ορόφους, ενώ έχει και μια πολύ εντυπωσιακή διακόσμηση.

Αρκετά έπιπλα, πίνακες και αξεσουάρ και για πρώτη φορά ανακαλύπτουμε το προσωπικό της γούστο.

Δείτε την ανάρτηση:

Κι επειδή κάθε γυναίκα στην ηλικία της θα ήθελε να έχει αυτό το σώμα - βάζει κάτω και 20αρες η αλήθεια είναι - έχουμε την δίαιτά της. Δείτε εδώ πως καταφέρνει η Μαρία Μπακοδήμου να κρατά το σώμα της τόσο ωραίο!