«Λιώσαμε»! Η τρυφερή ανάρτηση του Μπουράκ Χακί για την Χαρά Παππά

Είναι full in love!

Ο Μπουράκ Χακί ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί με την αγαπημένη του Χαρά Παππά και η αλήθεια είναι πως μόλις την είδαμε "λιώσαμε" μιας και οι δυο τους φαίνεται να εξακολουθούν να είναι πολύ αγαπημένοι λίγο πριν τον γάμο τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκει διαρκώς νέους τρόπους για να περάσει το χρόνο του στην καραντίνα, ωστόσο όλα δείχνουν που είναι εξαιρετικά αγαπημένοι και έτσι η ώρα στο σπίτι περνάει με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Expand player

Τόσο ο Μπουράκ Χακί όσο και η Χαρά Παππά, συνηθίζουν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και να μοιράζονται την αγάπη τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα ο Μπουράκ Χακί, όταν ανέβασε σε insta story μία υπέροχη φωτογραφία με την αγαπημένη του από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Τις προάλλες, η Χαρά Παππά αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που έχει ο Μπουράκ Χακί και την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα. Δείτε εδώ όσα είπε.

Τι είχε αποκαλύψει η Χαρά Παππά για τον γάμο της με τον Μπουράκ Χακί

Λίγο καιρό αφότου αποχώρησε από το GNTM, η Χαρά Παππά αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον αρραβωνιαστικό δε θα γίνει στην Τουρκία όπως όλοι περίμεναν, μιας και εκεί μένει το ζευγάρι.

Αντιθέτως έχουν αποφασίσει να τον κάνουν στην Ελλάδα, με την ακριβή τοποθεσία να παραμένει άγνωστη!

Το μοντέλο που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για τον επικείμενο γάμο της με τον Μπουράκ Χακί, απάντησε στους χρήστες του Twitter που αναρωτήθηκαν για το πώς θα είναι αυτός ο γάμος, αφού το ζευγάρι πιστεύει σε διαφορετικές θρησκείες.

«Δε νομίζω ότι θα αλλαξοπιστήσει κανείς για έναν γάμο. Νομίζω ότι ο καθένας σέβεται ότι πιστεύει ο άλλος σε αυτή τη σχέση. Θα είναι πολιτικός γάμος για να είμαστε και οι δύο σύμφωνοι», είπε η Χαρά Παππά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαρά Παππά: Έχετε δει τον μπαμπά της; Θα πάθετε σοκ με το πόσο μοιάζουν! Ο Μπουράκ Χακί τα "έχασε" με τη φωτογραφία!

Μπουράκ Χακί: Ξεχάστε τον όπως τον ξέρατε! Με αυτή την αλλαγή τον ερωτεύτηκε ξανά ακόμα και η Χαρά Παππά!