Χαρά Παππά: Έχετε δει τον μπαμπά της; Θα πάθετε σοκ με το πόσο μοιάζουν! Ο Μπουράκ Χακί τα "έχασε" με τη φωτογραφία!

Σαν δυο σταγόνες νερό!

Χαρά Παππά: Έχετε δει τον μπαμπά της; Θα πάθετε σοκ με το πόσο μοιάζουν! Ο Μπουράκ Χακί τα

Εάν δεν έχετε δει ακόμα τον μπαμπά της Χαράς Παππά, τότε σίγουρα χάνετε! Ακόμα και ο Μπουράκ Χακί τα "έχασε" με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η αγαπημένη του, και είναι βέβαιο πως κι εσείς, όπως κι εμείς, θα πάθετε σοκ με το πόσο μοιάζουν μπαμπάς και κόρη!

Το μοντέλο έχει δείξει αρκετές φορές την αδυναμία που έχει στον μπαμπά της και δε διστάζει να το κάνει ξανά με κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοικτά και για το πόσα χρόνια έχει διαφορά με τον σύντροφό της, Μπουράκ Χακί.

Έτσι σήμερα, θέλοντας να δείξει για μία ακόμη φορά πόσο μοιάζει με τον μπαμπά της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τους δυο τους από μικρή ηλικία.

Η ομοιότητα είναι η αλήθεια πως φαίνεται!

Χαρά Παππά πατέρας

Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά: Σχέδια για γάμο! Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους;

Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά ξεκίνησαν τα επίσημα σχέδια για τον γάμο τους! Όπως είχε γίνει γνωστό, η πρόταση είχε γίνει ήδη, ωστόσο οι δυο τους περίμεναν το τέλος του GNTM για να δουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους.

Αμέσως μετά την αποχώρηση της, ταξίδεψε στην Τουρκία, όπου και ζει μόνιμα με τον αγαπημένο της, ωστόσο οι δυο τους γύρισαν πίσω στην Αθήνα για επαγγελματικές τους υποχρεώσεις!

Πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε για την σχέση της, «Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρά μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Γι' αυτό και τον αγαπώ τόσο. Με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση».

Εσείς γνωρίζετε πως το ζευγάρι πέρασε την Πρωτοχρονιά τους; Δείτε που έκαναν αλλαγή του χρόνου!