Ο Μπουράκ Χακί έχει πρόβλημα υγείας - Το αποκάλυψε δημόσια η Χαρά Παππά

Τι του συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μπουράκ Χακί έχει πρόβλημα υγείας - Το αποκάλυψε δημόσια η Χαρά Παππά

Ένα πρόβλημα υγείας του αγαπημένου της Μπουράκ Χακί αποκάλυψε η Χαρά Παππά με το νεαρό μοντέλο να λέει μεταξύ άλλων ότι ο καλός της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Τι του συμβαίνει;

Ειδικότερα το νεαρό μοντέλο μίλησε μέσω skype στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου με την ίδια να λέει ότι ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός έχει συνέχεια μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Η Χαρά Παππά, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες χωριστά από τον καλό της, αφού αυτούς είναι στην Τουρκία και εκείνη εδώ στην Ελλάδα, μίλησε στη εκπομπή του Star για τον ιό και το πως αντιμετωπίζει όλα αυτά που συμβαίνουν.

Εκεί λοιπόν έκανε και την αποκάλυψη για τον Μπουράκ Χακί με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά:

"Καθημερινά που μιλάμε υπάρχει μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του. Απλά εγώ προσπαθώ να τα ισορροπήσω και να είμαι λίγο πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κι αλήθεια είναι ότι επειδή έχει και πρόβλημα με την υγεία του, το βιώνει λίγο πιο έντονα γιατί ανησυχεί λίγο παραπάνω.. Έχει ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες, οπότε ανήκει στις ευπαθείς ομάδες".

Η Χαρά Παππά που έκανε την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Μπουράκ Χακί

Η Χαρά Παππά μπορεί αν μην κέρδισε το GNTM έχει κερδίσει ωστόσο την καρδιά του Μπουράκ Χακί, αλλά φυσικά των followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μελαχρινό μοντέλο έκανε τώρα μια αν ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να είναι μαζί με τον μπαμπά της, όσο εκείνη είναι ακόμα παιδάκι.

Τελευταία πολλές είναι οι φωτογραφίες που έχουμε δει από διασήμους, οι οποίοι με ποστ που κάνουν μα δείχνουν πως ήταν μικροί. Και αυτό γιατί υπάρχει η μόδα του baby challenge στο οποίο διάσημοι και μη ανεβάζουν στο διαδίκτυο εικόνες από όταν ήταν ακόμα μωρά.

Η Χαρά Παππά βέβαια ανέβασε την συγκεκριμένη εικόνα με αφορμή τα γενέθλια του μπαμπά της και είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει.

Χαρά Παππά μικρή πατέρας