Χαρά Παππά: Αποκάλυψε τι κάνει χωρίς τον Μπουράκ - Δεν πάει το μυαλό σας

Πώς τα περνάει μέσα στο σπίτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρά Παππά: Αποκάλυψε τι κάνει χωρίς τον Μπουράκ - Δεν πάει το μυαλό σας

Μπορεί λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί να περνούν και χωριστά ορισμένο από τον χρόνον τους ωστόσο, το μοντέλο βρίσκει διάφορα πράγματα για να απασχοληθεί τώρα και με την καραντίνα.

Η Χαρά Παππά έγινε γνωστή μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM ωστόσο έχει κλέψει τις καρδιές μας με το όμορφο χαμόγελό της. Η ίδια έχει πει ότι βρίσκεται σε καραντίνα με την οικογένειά της αυτές τις ημέρες, ενώ το μοντέλο κάνει συχνά και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας ποια είναι όλα αυτά που κάνει μέσα στο σπίτι, τώρα και με τον εγκλεισμό που έχει φέρει ο ιός.

Το όμορφο μοντέλο λοιπόν θέλησε και αυτό με την σειρά του να κάνει Q&A στο Instagram και μας έδωσε έτσι την ευκαιρία να δούμε ποια είναι αυτά που κάνει στο σπίτι, χωρίς τον καλό της. Βέβαια να πούμε ότι κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες τους μαρτύρησαν και τα όσα κάνει μαζί το ζευγάρι. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που τους "πρόδωσαν" εδώ.

Να τι κάνει λοιπόν χωρίς τον Μπουράκ Χακί η Χαρά Παππά

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν μένει στο σπίτι, ενώ έχει ήδη ανεβάσει και ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε μαζί με άλλες πρώην παίκτριες του GNTM να μας καλούν να μείνουμε μέσα.

Σε εκείνη την ανάρτηση χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά είχε γράψει στη λεζάντα:

"Θέλοντας και εμείς να περάσουμε το μήνυμα μας φτιάξαμε αυτό το βίντεο με πολύ αγάπη ! Για όλους εσας
Μενουμε σπίτι , και ακόμα και από μακρυά μενουμε ενωμένοι"

Τώρα λοιπόν με το Q&Α που έκανε μας αποκάλυψε και ποια είναι όλα αυτά που κάνει μέσα στο σπίτι της, με την Χαρά Παππά να απαντά σε σχετική ερώτηση που της έκανε χρήστης του Instagram.

Ορίστε και το ποστ της με τα όσα κάνει σπίτι

Χαρά Παππά σπίτι