Φωτογραφίες που "πρόδωσαν" τον Μπουράκ Χακί και τη Χαρά Παππά

Έτσι περνάνε τις ημέρες τους σε καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες που

Τις ημέρες τους σε αυτοπεριορισμό περνάνε η Χαρά Παππά και ο σύντροφος της, Τούρκος ηθοποιός, Μπουράκ Χακί. Στην δημοσιότητα ήρθαν από τον ίδιο, φωτογραφίες που «πρόδωσαν» τι κάνουν στην καθημερινότητα τους αλλά και σε ποιο σπίτι βρίσκονται.

Η Χαρά Παππά, όπως είναι γνωστό είναι ζευγάρι εδώ και λίγα χρόνια με τον γνωστό και άκρως γοητευτικό, Τούρκο ηθοποιό. Το ζευγάρι μπορεί το τελευταίο διάστημα - λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων - να ζούσε χωριστά καθώς αυτός ήταν στην Τουρκία και εκείνη στην Ελλάδα, ωστόσο ο έρωτάς τους από ότι φαίνεται δεν έχει σβήσει ούτε λίγο.

Το ζευγάρι περνάει όπως φαίνεται τις ημέρες της καραντίνας σε ένα σπίτι στην φύση. Αφού όλα έχουν κλείσει στην ενώ έχουν σταματήσει τα γυρίσματα αλλά και οι φωτογραφίσεις, το έχουν ρίξει στην πιο αγροτική ζωή και γενικά στην φύση, εκτός πόλης.

Οι φωτογραφία που τους «πρόδωσαν»

Τόσο η Χαρά Παππά, όσο και ο Μπουράκ Χακί στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους. Ο ηθοποιός, καλλιεργεί λαχανικά και βότανα.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά

Μπουράκ Χακί  Χαρά Παππά σπίτι

Ωστόσο να πούμε πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν την πέρασαν μαζί., Με τον ήταν η Χαρά Παππά;

Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Χαρά Παππά, μίλησε με λόγια γεμάτα γλύκα για το πώς γνώρισε τον αγαπημένο της αρραβωνιαστικό Μπουράκ Χακί. Η ιστορία τους, όπως την περιγράφει το μοντέλο, είναι βγαλμένη από το πιο όμορφο παραμύθι!

Το μοντέλο φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αγαπημένο της και όχι άδικα! Οι δυο τους μένουν εδώ και καιρό μαζί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ σε λίγο καιρό θα γίνει και ο γάμος τους.

Στο μεταξύ τα μάθατε για το μέρος στο οποίο θα παντρευτεί το ευτυχισμένο ζευγάρι; Το αποκάλυψε και αυτό η Χαρά Παππά!

Η ιστορία της γνωριμίας του είναι πολύ όμορφη:

«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά» δήλωσε σχετικά η Χαρά Παππά.