Χαρά Παππά: Η φωτογραφία με τον Βαλεντίνο της - Δεν ήταν ο Μπουράκ Χακί αλλά παίκτρια του GNTM

Ο λόγος για...

Χαρά Παππά: Η φωτογραφία με τον Βαλεντίνο της - Δεν ήταν ο Μπουράκ Χακί αλλά παίκτρια του GNTM

Με παίκτρια του GNTM δημοσίευσε φωτογραφία η Χαρά Παππά, αποκαλύπτοντας πως είναι ο Βαλεντίνος της και όχι ο σύντροφος της, Μπουράκ Χακί. Μπορεί να μην ήταν μαζί, ωστόσο πάντα γιορτάζουν, καθώς όπως είχε περιγράψει η ιστορία τους είναι βγαλμένη από το πιο όμορφο παραμύθι.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε από το ριάλιτι μόδας στο STAR φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί και όχι άδικα! Οι δυο τους μένουν εδώ και καιρό μαζί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ σε λίγο καιρό θα γίνει και ο γάμος τους.

Την ημέρα των ερωτευμένων η Χαρά Παππά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με παίκτρια του GNTM με την οποία μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι ο Βαλεντίνος της.

Ο λόγος για την Εμμανουέλα Μάϊνα.

Η Χαρά Παππά έτσι γνώρισε τον Μπουράκ Χακί! Η ιστορία τους είναι βγαλμένη από παραμύθι!

Τι είχε ευχηθεί ο Μπουράκ Χακί στη γιορτή της Χαράς Παππά πριν του Αγίου Βαλεντίνου;

Η Χαρά Παππά την οποία αγαπήσαμε για την ομορφιά της αλλά και το εντυπωσιακό της χαμόγελο, μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM είχε την ονομαστική της εορτή και ο σύντροφός της Μπουράκ Χακί της έστειλε την πιο όμορφη ευχή!

Η Χαρά Παππά, όπως είναι γνωστό είναι ζευγάρι εδώ και λίγα χρόνια με τον γνωστό και άκρως γοητευτικό, Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί. Το ζευγάρι μπορεί το τελευταίο διάστημα - λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων - να ζει χωριστά καθώς αυτός είναι στην Τουρκία και αυτή στην Ελλάδα, ωστόσο ο έρωτάς τους από ότι φαίνεται δεν έχει σβήσει ούτε λίγο!

Μάλιστα η ιστορία των δυο τους από το πως γνωρίστηκαν μέχρι και την σχέση τους μοιάζει σαν πραγματικό παραμύθι!

Η όμορφη ευχή του Μπουρακ Χακί για την Χαρά Παππά που είχε την γιορτή της

Ο γοητευτικός ηθοποιός λοιπόν αν και μακρυά από την σύντροφό του δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την ονομαστική της εορτή και να της ευχηθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία που ανέβασε ως story στο Instagram είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει!

Χαρά Παππά