J2us highlights 25/5: Ο γάμος "βόμβα" που ανακοίνωσε ο Κοκλώνης στον αέρα του ALPHA και η αμηχανία της Βανδή

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us highlights 25/5: Ο γάμος

Ακόμα ένα live του Just the 2 of us παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Είχαμε λοιπόν μεταξύ άλλων μια guest έκπληξη, πολλές λαμπερές εμφανίσεις αλλά και μια αποκάλυψη για έναν γάμο "βόμβα".

Τα 25/5 highlights του J2us

Η ''ξανθιά'' Δέσποινα Βανδή και η εντυπωσιακή αντικαταστάτρια της Γαρμπή

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε το Σάββατο 25/5 με τον Νίκο Κοκλώνη να ανοίγει πρώτος το μουσικό show με μια νέα ερμηνεία συνοδευόμενος από το μπαλέτο του. Στη συνέχεια, ο ίδιος πέρασε πολύ γρήγορα στην παρουσίαση της αγαπημένης του κριτικής επιτροπής.

Τα τελευταία Σάββατα οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως το τηλεοπτικό κοινό το περιμένει και μία έκπληξη από την κριτική επιτροπή. Απόψε το βράδυ θα λέγαμε, πως οι εκπλήξεις ήταν όχι μία αλλά δύο.

Αρχικά, η Δέσποινα Βανδή δεν διατήρησε για πολλοστή φορά το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της. Μετά το ροζ look στο προηγούμενο live, το όποιο μάλιστα είχε συζητηθεί ιδιαίτερα (δείτε εδώ πως απάντησε η ίδια), αυτή τη φορά η τραγουδίστρια επέλεξε μια άκρως εκκεντρική ξανθιά περούκα!

Στη συνέχεια και μετά τα σχόλια για την Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης πέρασε στην τέταρτη guest κριτή στη θέση της Καίτης Γαρμπή, που απουσιάζει. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου, που κάθισε με μεγάλη χαρά στην καρέκλα του κριτή του Just the 2 of us.

«Να ζήσει, που παντρεύεται αύριο!» - Ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε τον γάμο πολύ αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή

O Νίκος Κοκλώνης έστειλε ευχές μέσα από το πλατό του Just the 2 of us σε ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος αναμένεται να ανέβει πολύ σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η είδηση έχει διαρρεύσει από την Παρασκευή 24/5 και μέχρι πρότινος δεν έχει επιβεβαιωθεί από το περιβάλλον του τραγουδιστή και της μέλλουσας συζύγου του. Ο Νίκος Κοκλώνης λοιπόν, δεν έστειλε απλά τις ευχές του αλλά επιβεβαίωσε με τον τρόπο και τα ευχάριστα!

Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη και την αγαπημένη του Καίτη Μάνου, οι οποίοι θα παντρευτούν την Κυριακή 26/5 χωρίς να έχει διαρρεύσει μέχρι την τελευταία στιγμή η είδηση του μυστηρίου (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο και την σύντροφο του τραγουδιστή).

«Επιστρέψαμε κυρίες και κύριοι. Να πούμε και στον Κώστα Καραφώτη να ζήσει, που παντρεύεται αύριο. Στον δικό μας τον Κώστα!», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο μέλλων γαμπρός, Κώστας Καραφώτης έχει μιλήσει δημόσια για τη σύντροφό του και μάλιστα έχει αναφερθεί και στη διαφορά ηλικίας, που τους χωρίζει: «Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας ή όχι. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είχε πει ο τραγουδιστής στις 9/11/23 στην εκπομπή Mega Καλημέρα (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξή του).

«Κάνω μεγάλη προσπάθεια να σε αναγνωρίσω κάθε Σάββατο» - Αμηχανία για τη Βανδή με το σχόλιο του Κοκλώνη στον αέρα του Alpha

Η Δέσποινα Βανδή αγαπάει πολύ τις αλλαγές και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τα μαλλιά της και τους αμέτρητους πειραματισμούς, που έχει κάνει η γνωστή τραγουδίστρια στα τόσα χρόνια καριέρα της.

Μάλιστα το Just the 2 of us και η παρουσία της στο μουσικό show κάθε Σάββατο φαίνεται πως την εμπνέει μιας και τις περισσότερες φορές θα γίνει θέμα συζήτησης το νέο look της Δέσποινας Βανδή.

Πολλά τα σχόλια για την νέα αυτή επιλογή της Βανδή με τον παρουσιαστή του Just the 2 of usν Νίκο Κοκλώνη να παίρνει τον λόγο κάνοντας της ένα όλο νόημα σχόλιο για τα μαλλιά της. Η ίδια φάνηκε να μην το περιμένει, σε κάθε περίπτωση όμως του απάντησε αμέσως!

Ν.Κ: Η ξανθιά η κοπέλα δίπλα σου ποια είναι;

Δ.Β: Είναι guest!

Ν.Κ: Γειά σας, καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε στο Just. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να σε αναγνωρίσω κάθε Σάββατο

Δ.Β: Αλήθεια τώρα; Δεν βαριέσαι ποτέ ρε παιδί μου μαζί μου

Ν.Κ: Αλήθεια είναι, αυτό να το πω. Κανείς δεν βαριέται μαζί. Αλλά το μαλλί όλο μακραίνει, αλλάζει χρώματα, όλα σου πάνε

Δ.Β: Ό,τι θέλει κάνει το μαλλί, κάνει τη ζωή του, ποιό είναι το θέμα;

Ν.Κ: Κούκλα είσαι Δέσποινα μου, καλώς ήρθες και σε αυτό το live

Aυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Ο λόγος για τον Θανάση Πάτρα και την Φαίη Ρουμπίνη.

«Πολύ μακρύ και πολύ ωραίο το ταξίδι! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη η χαρά μας που ήμασταν εδώ. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος για την εμπειρία αυτή και χαίρομαι πολύ που το έζησα όλο αυτό», δήλωσε ο Πάτρας.