Κώστας Καραφώτης: Παντρεύεται με τη σύντροφό του - Αυτή είναι η κούκλα, μέλλουσα σύζυγός του

Που και πότε θα γίνει το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που γίνονται γνωστά τις τελευταίες ώρες για τη ζωή του Κώστα Καραφώτη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λέγεται, ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια Μάνου αποτελούν ζευγάρι από τον Οκτώβριο του 2022. Μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο οι δύο τους έκαναν και την πρώτη τους επίσημη έξοδο (δείτε τους εδώ). Όσο για την γοητευτική γυναίκα που φαίνεται να του έχει κλέψει την καρδιά είναι είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού στα Τρίκαλα, στον τόπο καταγωγής και των δύο.

Η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγός του Κώστας Καραφώτη

Όσο για τον γάμο αυτός ήταν πάντα στα σχέδια του τραγουδιστή απλώς μέχρι σήμερα - μάλλον - δεν είχε βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει το μυστήριο για την Κυριακή 26 Μαΐου στο Κολωνάκι.

Κώστας Καραφώτης - Κάτια Μάνου - Γάμος
Κώστας Καραφώτης - Κάτια Μάνου - Σύντροφος

Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας ή όχι. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είχε πει ο τραγουδιστής στις 9/11/23 στην εκπομπή Mega Καλημέρα (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξή του).