Θέλεις να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο στο σπίτι; Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει τον τρόπο

Τι έκανε η παρουσιάστρια;

Θέλεις να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο στο σπίτι; Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει τον τρόπo. Πως θα γίνει αυτό; Με το να φτιάξεις λαμπάδες παρέα με τα παιδιά σου και να δημιουργήσετε κάτι όμορφο να στολίσετε τον χώρο σας.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν μας αποχαιρετήσει για την Μ. Εβδομάδα με την εκπομπή της, έδειξε ένα θέμα για το πως να περάσουμε όμορφα την ώρα μας στο σπίτι. Ποιος είναι ο τρόπος;

Expand player

Μα φυσικά να φτιάξεις λαμπάδες παρέα με τα παιδιά σου και να δημιουργήσετε κάτι όμορφο να στολίσετε τον χώρο σας.

Πως να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας

«Φέτος, όλοι θα φτιάξουμε τις λαμπάδες μόνοι μας και θα τις δώσουμε στα δικά μας παιδιά… Από τη στιγμή που δεν θα πάμε στην εκκλησία για να ανάψουμε την λαμπάδα μας, γιατί να μην κάτσουμε στο σπίτι μας και να τη φτιάξουμε μόνοι μας με τα μικρά παιδιά μας; Αυτές είναι οι σκέψεις μου…

Μπορούμε να φτιάξουμε λαμπάδες μόνοι μας για τα παιδιά μας, τον άντρα μας, για εμάς και συγχρόνως αφού απασχολούμε τα χέρια και το μυαλό μας, χαλαρώνουμε από όλη αυτή την κατάσταση… Μπορούμε έτσι να απασχολήσουμε τα παιδιά μας» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Αν έχετε λοιπόν κεριά μέσα στο σπίτι σας, μπορείτε να τα στολίσετε με κορδελίτσες, λουλουδάκια, κουκλάκια, ακόμα και παιχνίδια αλλά και ότι άλλο θέλετε.

Η ωραία Ελένη πριν λίγες ημέρες είπε αντίο στους τηλεθεατές της για το Πάσχα.

«Καλησπέρα σας. Σήμερα λάμπει εδώ ο ουρανός και ο ήλιος και μπαίνουμε με άλλη διάθεση και με άλλη ψυχολογία. Να σας πω και κάτι από αυτά τα λίγα που έχω ακούσει για την άλλη εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δηλαδή, ο καιρός θα είναι μάλλον έτσι γλυκός – ανοιξιάτικος.

Ο καιρός επηρεάζει τη διάθεση, τις ψυχές μας, τη δύναμη μας. Επηρεάζει πολλά πράγματα. Έχουμε επηρεαστεί και εμείς πολύ αυτές τις ημέρες με το θέμα κλεισίματος εντός σπιτιού. Την άλλη εβδομάδα όπως σας έχω πει κάθε χρόνο, δεν έχουμε εκπομπή και εμείς μέσα θα είμαστε. Πιο μέσα από ποτέ. Μέχρι τη βεράντα και πολύ είναι. Θα σας πούμε τα νέα μόλις γυρίσουμε. Δέκα ημέρες να κάτσουμε στο σπιτάκι μας να πάρουμε μια ανάσα, είναι σπουδαίο πράγμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά ο φωτογραφικός μας φακός «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη σε έξοδο της. Που βρέθηκε και μιλούσε συνέχεια στο κινητό της;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έναρξη στην "Ελένη" χωρίς την Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για το δύσκολο Σαββατοκύριακο

Ελένη Μενεγάκη: "Δεν ήταν απλό να το κάνουμε αυτό στον ALPHA αλλά..."