Ελένη Μενεγάκη: Την "πιάσαμε" στο δρόμο για το σπίτι - Η απίστευτη κίνηση στους φωτογράφους

Μιλούσε στο κινητό όταν είδε την κάμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Την

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "έπιασε" την Ελένη Μενεγάκη, πρόσφατα, στον δρόμο για το σπίτι της στα Μελίσσια και η κίνηση που έκανε όταν πήρε χαμπάρι τους δημοσιογράφους ήταν απίστευτη αφού ενώ μιλούσε στο κινητό, βλέποντάς τους δεν δίστασε να χαρίσει ένα χαμόγελο για να πάρουν το "κλικ" σεβόμενη πως κι εκείνοι σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους.

Η παρουσιάστρια, ύστερα από τρεις μέρες εκτός τηλεοπτικού αέρα την περασμένη εβδομάδα, επανήλθε ξανά από τη συχνότητα του Alpha συνεχίζοντας κανονικά την εκπομπή της, έστω και αν είναι αρκετά διαφοροποιημένη λόγω θεματολογίας των ημερών. Η ίδια πήγαινε κανονικά στο γραφείο της στο κανάλι, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για κάποιους από τους συνεργάτες της και να τηρηθούν, μέχρι την έκδοση των ιατρικών αποτελεσμάτων, όλα τα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός στούντιο.

Η Ελένη επανήλθε στην κανονικότητα, όσο αυτό είναι εφικτό, με δύο κάθε φορά από τα μέλη του πάνελ της να βρίσκονται μαζί της, για λόγους προστασίας.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η παρουσιάστρια, που έχει εισπράξει τα εύσημα από αρκετούς τηλεθεατές της για τον προσεκτικό χειρισμό θεμάτων που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχολογία της σε καλή κατάσταση, θεωρώντας πως παρ’ όλο που και η ίδια εισπράττει μια πίεση λόγων των εξελίξεων, δεν πρέπει να την προβάλει στους τηλεθεατές της.

Πολλές φορές επιστρατεύει το χιούμορ της αναφερόμενη στις παραινέσεις της μητέρας της να μην πηγαίνει κοντά στους συνεργάτες της, ενώ και η ίδια λέγοντας πως «η μία παίρνει την άλλη τηλέφωνο αυτές τις μέρες», δήλωσε πως κι εκείνη με τη σειρά της ελέγχει τη μητέρα της για το αν έχει βγει από το σπίτι. Μια ηλιαχτίδα χαράς τούτες τις μέρες ωστόσο υπήρξε στην οικογένεια της Ελένης η μικρή γιορτή για τα γενέθλια της μικρότερής της κόρης Μαρίνας που έγινε πέντε χρόνων. Μια πολύ καλή ευκαιρία για τόνωση της αισιοδοξίας της έχοντας τα τέσσερα παιδιά της αλλά και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο κοντά της.

Ελένη Μενεγάκη alpha

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό you

Γενέθλια κεκλεισμένων των θυρών!

Αλλιώς τα φανταζόταν η Ελένη τα πέμπτα γενέθλια της μικρότερης κόρης της και αλλιώς προέκυψαν λόγω υποχρεωτικής καραντίνας. Χωρίς φίλους, αλλά μόνο με την οικογένεια να τραγουδά στη Μαρίνα το «Happy Birthday» στην τούρτα που επιμελήθηκε η ίδια η παρουσιάστρια - δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram από τα γενέθλια. Η οποία ωστόσο έσπευσε να δικαιολογηθεί για το όχι τόσο άψογο οπτικά αποτέλεσμα του χειροποίητου γλυκού, λέγοντας: «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι και μπήκαμε στα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα (σ.σ. sites) που πουλάνε παιδικά παιχνίδια.

Είπαμε να πάρουμε κάτι στο παιδάκι γιατί είναι μικρό και τα περιμένει τα παιχνίδια του, αλλά σε αυτά περιμένεις πολύ. Η άλλη όμως σου λέει “πού είναι το δώρο μου; Πού είναι η τούρτα μου;”. Κάθισα να πειραματιστώ, δεν είμαι καθόλου του γλυκού, αλλά έχω πάρα πολλά βιβλία με συνταγές μαγειρικής. Είπαμε για τούρτα, αλλά δεν είχα ελπίδα να κάνω τούρτα, γιατί αυτό για μένα μου κάνει απλησίαστο όνειρο. Έφτιαξα κέικ με σοκολάτα που αρέσει σε όλους μας. Από εικόνα δεν τα καταφέραμε καλά, αλλά η γεύση ήταν φανταστική!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ