Πάρτι στο σπίτι της οικογένειας Μενεγάκη - Η φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα

Έγινε 5 χρονών και το γιόρτασαν όλοι μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτι στο σπίτι της οικογένειας Μενεγάκη - Η φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα

Χαρές είχε η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη αυτό το Σαββατοκύριακο. Χθες, ειδικά έκαναν ένα όμορφο πάρτι μέσα στο σπίτι μόνο τα πιο κοντινά οικογενειακά πρόσωπα για χάρη της μικρής Μαρίνας και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η μικρότερη της οικογένειας, η Μαρινούλα είχε τα γενέθλια της. Η κόρη που έχει αποκτήσει η παρουσιάστρια από το γάμο της με τον επιχειρηματία, Μάκη Παντζόπουλο έγινε πέντε ετών και στο σπίτι δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία και στα τέσσερα παιδιά της και τους κάνει όλα τα χατίρια. Μάλιστα, παρόλο που βρισκόμαστε σε αυτοπεριορισμό στα σπίτι μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν γινόταν να μην της κάνει ένα μικρό πάρτι για να το γιορτάσουν.

Καλεσμένοι βέβαια, ήταν μόνο πρόσωπα από το πολύ κοντινό οικογενειακό περιβάλλον γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει πει στην εκπομπή της πως ανησυχεί με τα όσα συμβαίνουν και πως είναι πολύ προσεκτική όλοι στο σπίτι.

«Όταν κανείς ζει μακριά από τις μεγάλες πόλεις αισθάνεται λίγο πιο ελεύθερος. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό. Εγώ στη μητέρα μου λέω κάθε μέρα «δεν πιστεύω να έχεις βγει από το σπίτι, δεν πιστεύω να έχεις πάει πουθενά βόλτα;». Γιατί ξαναλέω. Καταλαβαίνω πως οι μεγαλύτεροι άνθρωποι μπορεί να το σκεφτούν. Είναι λάθος και πρέπει να το λέμε», είχε πει συγκεκριμένα στην εκπομπή για την μητέρα της, ενώ την είχαμε δει να εμφανίζεται και με γάντια.

Η φωτογραφία από το πάρτι στο σπίτι της

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί στο ευχάριστο γεγονός των γενεθλίων της κόρης της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε την τούρτα που απόλαυσαν οικογενεικώς.