Με γάντια η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή

Τα έκτακτα μέτρα που έλαβαν στον Alpha!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γάντια η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη ακολουθώντας τα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει όλοι στο κανάλι για την προστασία και τον περιορισμό του ιού, εμφανίστηκε στην εκπομπή της με χειρουργικά γάντια και αυτή όπως και οι συνεργάτες της.

Η γνωστή παρουσιάστρια δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της υγιεινής και της μετάδοσης των μικροβίων, και για το λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει την εκπομπή της υπό αυτές τις συνθήκες.

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της επέλεξαν να φορέσουν χειρουργικά γάντια προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και τους γύρω τους ενόψει της δύσκολης κατάστασης την οποία βιώνει η χώρα με την διαρκή εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια άλλωστε έχει μιλήσει για τη σημασία που δίνει στον επικίνδυνο ιό, καλώντας τους τηλεθεατές της να μείνουν σπίτι.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με τα γάντια της στο πλατό της εκπομπής:

Μενεγάκη γάντια

Σε προηγούμενη εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε και πώς ακριβώς εφοδιάστηκε για τον κορωνοϊό

Με τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα, η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε κι εκείνη όπως πολύς κόσμος στην Ελλάδα, να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα από το σούπερ μάρκετ, προκειμένου να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, συζητώντας με τους συνεργάτες της για το θέμα του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της να προετοιμαστεί.

Ρίξτε και μια ματιά στα μέτρα που έχει πάρει η Ελένη Μενεγάκη για να προστατεύσει τα παιδιά της από κορωνοϊό

«Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ που πάμε για να εφοδιαστούμε με πράγματα πρώτης ανάγκης ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους» σχολίασε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ξεκινώντας την κουβέντα, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Ναι εφοδιάστηκα! Δεν πήγα εγώ. Άλλος άνθρωπος πήγε γιατί εγώ δεν μπορώ είμαι μέσα στο σπίτι με τόσα παιδιά… πάντως τα ψώνια μου τα έχω κάνει».

Ενώ στη συνέχεια, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Και εμείς εδώ ερχόμαστε σε επαφή. Ποιο σούπερ μάρκετ; Εδώ δεν είμαστε τόσοι άνθρωποι; Δεν μιλάμε και όλοι όσοι είναι σε εκπομπές»!