Κορωνοϊός: Έτσι προστατεύει τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβούλεψε τη μικρή Μαρινούλα;

Μίλησε για αυτό στην εκπομπή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Έτσι προστατεύει τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβούλεψε τη μικρή Μαρινούλα;

Ο κορωνοϊός μπήκε στο "τραπέζι" της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με την γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει τα όσα συμβούλεψε την μικρή της κόρη, Μαρίνα. Τι κάνει για να προστατέψει τα παιδιά της; Διαβάστε όλα όσα είπε στην εκπομπή της!

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον κορωνοϊό κατά την διάρκεια της εκπομπής της λέγοντας μάλιστα ότι δεν έστειλε στο σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα την κόρη της.

"Το μικρό παιδί δεν θα ακούσει. Και εγώ σήμερα έλεγα στην κόρη μου την πεντάχρονη γιατί δεν την είχα στείλει καθόλου σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα. Πεντακόσιες φορές της είπα μην αγκαλιάζεσαι και φιλιέσαι παιδάκι μου με τα άλλα παιδάκια

. Αλλά τι να πω σε ένα πεντάχρονο που με ενθουσιασμό θα πάει να ξαναδεί τους συμμαθητές του στο νηπιαγωγείο. Τι να της πω; Θα τη ρωτήσω σήμερα “αγάπη μου εντάξει με τα άλλα παιδάκια; Δεν αγκαλιαστήκαμε”. Βάζω στοίχημα ότι αγκαλιάστηκε. Ξέρω το παιδί μου" είπε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια. Και αφού μιλάμε για την Μενεγάκη, δείτε και πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της! Μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να προστατέψει τα παιδιά της από τον κορωνοϊό δίνοντας συμβουλή στην κόρη της να μην πλησιάζει πολύ τα άλλα παιδάκια. Τι τους έχει απαγορέψει όμως;

Τι ανάφερε η παρουσιάστρια on air πως τα συμβούλευσε να μην κάνουν αυτή την περίοδο για το καλό τους;Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Πέμπτης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι απαγόρευσε στα παιδιά της να πηγαίνουν σινεμά λόγω έξαρσης του κορωνοϊού.

Αφορμή για αυτή της την αποκάλυψη στάθηκε η ανακοίνωση των MGM και Universal, ότι η πρεμιέρα του Bond «No Time to Die», θα πάρει παράταση λόγω του ιού.

«Κι εγώ το πρώτο πράγμα που είπα στα μεγάλα μου παιδιά είναι ξεχάστε λίγο το σινεμά αυτές τις μέρες. Άσε να μάθουμε τα νέα και αργότερα βλέπουμε», είπε στην εκπομπή της.