Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει μεγαλώσει και μοιάζει πολύ στον πατέρα του

Αυτές είναι οι αποδείξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει μεγαλώσει και μοιάζει πολύ στον πατέρα του

Και με τον πατέρα του μοιάζει πολύ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος. Πλέον έχει μεγαλώσει πολύ και σε λίγο καιρό θα τελειώσει το σχολείο. Η παρουσιάστρια του έχει μεγάλη αδυναμία, αφού είναι ο μοναχογιός της και του κάνει όλα τα χατίρια.

Ο ίδιος είναι ενεργός στα social media, αντιθέτως με τη Λάουρα και την Βαλέρια που έχουν ιδιωτικούς τους λογαριασμούς τους. Με τους διαδικτυακούς του φίλους μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Το Σαββατοκύριακο του ο Άγγελος Λάτσιος, το πέρασε με με φίλους και την οικογένεια του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες του, στις οποίες τα likes, όπως ήταν επόμενο έπεσαν βροχή.

Στην πρώτη ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου, διασκεδάζει και είναι χαμογελαστός και στη δεύτερη δείχνει να είναι περισσότερο σκεπτικός, μιας και έγραψε «διανοητικά κουρασμένος».

Άγγελος Λάτσιος

Ελένη Μενεγάκη γιος

"Γα έξι μήνες δεν φεύγανε, σα να ήτανε πλοκάμια!" είχε πει η η Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων, όταν αποκάλυψε το ατύχημα του Άγγελου on air και τους άφησε όλους "κάγκελο".

Ελένη Μενεγάκη - αποκάλυψη: Για τον Άγγελο Λάτσιο πάει στην Αμερική

Πριν από λίγα 24ωρα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο θέλει την Ελένη Μενεγάκη να εγκαταλείπει την Ελλάδα με άγνωστο το γιατί... Εννοείται πως εγώ αυτό δεν θα το άφηνα έτσι και... έμαθα ότι υπάρχει σημαντικός λόγος που πάει στην Αμερική και θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" όπως πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει αναγράφει στο παρελθόν της μια τεράστια επαγγελματική επιτυχία στον χώρο της προβολής και είναι ένα "φαινόμενο" θα έλεγε κανείς που δεν θα μπορέσει εύκολα να ξαναβρεθεί!

Χρόνια τώρα έχει δείξει το πόσο σωστή επαγγελματίας είναι ενώ παράλληλα είναι σωστή και ως μητέρα και ως σύντροφος όμως όλα δείχνουν πως... ίσως έφτασε η στιγμή να επιλέξει ένα από τα δυο!

Ο λόγος που η Ελένη φεύγει από Ελλάδα

Πηγές μου, από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας μου αποκάλυψαν - χωρίς να μου που βέβαια πως ναι, φεύγει σίγουρα από την Ελλάδα - ότι αν και εφόσον η Ελένη πάρει απόφαση να αποχωρήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο για την Αμερική θα το κάνει μόνο και μόνο για χάρη του γιου της Άγγελου!

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Όπως σας είχα αποκαλύψει πριν από αρκετό καιρό μέσα πάλι από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, ο μικρός Λάτσιος σκέφτεται σοβαρά όταν τελειώσει το σχολείο του να ζήσει για λίγα χρόνια στην Αμερική για σπουδές!

Η Ελένη, όπως είναι σε όλους γνωστό, τον υπερλατρεύει και σκέφτεται πως ίσως αυτή η απόφαση του γιου της είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει αυτό το βήμα στην ζωή της...

Ωστόσο, να τονίσω πως η παρουσιάστρια του ALPHA δεν έχει πάρει ακόμα μια σίγουρη απόφαση! Υπάρχουν συζητήσεις εννοείται με τον Μάκη αλλά τίποτα δεν έχει οριστεί ακόμα!

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν η απόφαση παρθεί θα υπάρξει ενημέρωση - ανακοίνωση από την ίδια αφού πρόκειται να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος στην ζωή της!

Βέβαια, να σας υπενθυμίσω πως είτε έφευγε από την Ελλάδα είτε όχι, η συνεργασία της με το κανάλι του ALPHA κρεμόταν από λεπτό σχοινί αφού θα γινόταν αναθεώρηση του συμβολαίου της και για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες έχουν ήδη βρει μια γυναίκα που θα... πάρει την θέση της αν και εφόσον δεν δώσουν τα χέρια για την επόμενη χρονιά!