Έναρξη στην "Ελένη" χωρίς την Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για το δύσκολο Σαββατοκύριακο

Τα είδε όλα η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έναρξη στην

Μία εντελώς απρόσμενη έναρξη έγινε στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιας και ξεκίνησε χωρίς εκείνη με την παρουσιάστρια να πετάει μερικές απίθανες ατάκες και στη συνέχεια να κάνει μία αποκάλυψη για το δύσκολο σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια καθυστέρησε να μπει σήμερα στο πλατό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μικρή αναστάτωση και την ίδια να χάνει λίγο την "μπάλα" στην εισαγωγή.

Μπαίνοντας λοιπόν "φουριόζα" μέσα στο πλατό, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε να αναρωτιέται τι συμβαίνει, με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να της εξηγεί και να ακολουθεί ο παρακάτω απολαυστικός διάλογος!

Ελένη: Ποιος γιορτάζει; Τι μέρα είναι; Οι μουσικές παίζουνε…

Θοδωρής: Βάλαμε πολύ δυνατά μουσική για να καλύψουμε την αμηχανία μας γι’ αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που ήμασταν που ήμασταν μόνοι μας.

Ελένη: Μα δεν έχετε αμηχανία, σιγά! Θα λέγατε και μόνοι σας μια καλησπέρα, θα λέγατε τα νέα σας. Δηλαδή ποια νέα σας, αφού μένουμε σπίτι. Άρα τι νέα να έχουμε ρε παιδιά; Τα μόνα νέα που έχουμε είναι ό,τι κάνει ο καθένας μέσα στο σπίτι του. Έτσι δεν είναι;

Θοδωρής: Έτσι ακριβώς είναι. Αυτά θα λέγαμε αν αργούσες κι άλλα λίγα δευτερόλεπτα, αλλά ευτυχώς ήρθες και τα είπες εσύ πολύ καλύτερα από εμάς.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και σε μία αλλαγή που έγινε στην εκπομπή της και έχει φέρει τα πάνω κάτω!

Έτσι αφού ξεκίνησε την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Τι νέα να έχω; Σπίτι. Μέσα στο σπίτι…» σχολίασε με χαμόγελο.

Και πρόσθεσε: «Παιδιά, δεν αντέχω άλλο! Με έχει πονέσει το κορμί μου από την πολύ ξάπλα! Θέλω να το κουνήσω λίγο! Όχι να κάνω γυμναστική!».

Και υπογράμμισε: «Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν γινόταν να πάμε ούτε μία βόλτα με το σκυλάκι μας, να κάνουμε το μισό τετράγωνο να ξεμουδιάσουμε λίγο…»!