Ελένη Μενεγάκη: "Δεν ήταν απλό να το κάνουμε αυτό στον ALPHA αλλά..."

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:

Μια εξομολόγηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της σήμερα το μεσημέρι με αφορμή το πάνελ της, το οποίο λόγω κορωνοϊού έχει μείνει μισό. "Δεν ήταν απλό να το κάνουμε αυτό στον ALPHA αλλά είδες τελικά που όλα γίνονται;", είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Πλέον στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έχουν μείνει μόνο δυο συνεργάτες της στο πλατό, καθώς λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και το γεγονός πως αποχώρησε μια συνεργάτιδα της καθώς θα πάρει δική της εκπομπής τους έκαναν να μείνουν μόνο τρεις.

Στην έναρξη της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο γεγονός πως η εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει τη χώρα αλλά και πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγκαστικά, αλλά και για λόγους υγείας δουλεύουν λιγότεροι στην εκπομπή. Επίσης, το τελευταίο διάστημα στο πλατό της εκπομπής της, βρίσκονται μόνο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Τεργιάκης.

«Αν μου έλεγαν όταν πρωτοξεκίνησα, παρέα με πληθώρα κόσμου ότι θα καταλήγαμε όχι τρεις και ο κούκος, δύο και ο κούκος, δεν θα το φανταζόμουν. Αλλά θέλω να σας πω παρότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή με συζητήσεις μεταξύ δύο φίλων, πραγματικά εντυπωσιάζομαι και εγώ. Μπορώ να σας πω ότι μου αρέσει κιόλας, σας ακούω πιο ξεκάθαρα, με ακούτε και εσείς καλύτερα, κάνουμε έναν διάλογο. Έχει έναν περιορισμό να είναι η εκπομπή με λίγους, αλλά τελικά ίσως και να είναι πιο σωστή και για τα αυτιά. Εγώ τα καταλαβαίνω καλύτερα, συμμετέχω καλύτερα στην παρέα μας, μου είναι πιο άνετο. Δεν ήταν απλό αλλά να που το κάναμε. Είδες τελικά που όλα γίνονται;», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά ο φωτογραφικός μας φακός «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη σε έξοδο της. Που βρέθηκε και μιλούσε συνέχεια στο κινητό της;

Ποια ωστόσο είναι η συνεργάτιδα που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Εύη Φραγκάκη δεν θα είναι πια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και η παρουσιάστρια στο τέλος της εκπομπής της θέλησε να της δώσει ένα μήνυμα on camera.

Έπειτα από εσωτερική μετεγγραφή από την εκπομπή «Ελένη» και με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, ο Alpha θα προβάλλει ειδική εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει η Εύη Φραγκάκη και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εκπομπή που θα κάνει ο Κεφαλογιάννης και η Φραγκάκη θα προβάλλεται καθημερινά, πριν και την ενημέρωση που γίνεται από τον καθηγητή Σωτήρη Τσίοδρα, αναφορικά με τον κορωνοϊό, ενώ θα λέγεται 'Μένουμε Alpha". Να πούμε βέβαια ότι έχουμε άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!

Δείτε τι είπε η Ελένη στην Εύη Φραγκάκη - Ο αποχαιρετισμός on camera

Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σημερινής της εκπομπής θέλησε να αποχαιρετήσει την πρώην συνεργάτιδά της και να της ευχηθεί τα καλύτερα για το νέο της αυτό ξεκίνημα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε λοιπόν, “Δεν ξέρω αν σας το είπα, η συνεργάτιδά μας η Εύη Φραγκάκη από την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη θα βρίσκονται σε δικιά τους εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Οπότε καλή επιτυχία, καλό ξεκίνημα. Αποχαιρετάμε την Εύη και τις ευχόμαστε καλή νέα αρχή.”