Παραλίγο να μην κάνουν "Ανάσταση" Λασκαράκη - Σουλτάτος - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

Παραλίγο να μην κάνουν "Ανάσταση" Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος. Τι συνέβη; Η ηθοποιός έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram για τον σύζυγο της που του λείπει αρκετά η Κρήτη και θα ήθελε να είναι εκεί.

Η ηθοποιός όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, το παιδί αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Expand player

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα δικά της πρόσωπα παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η ηθοποιός, όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Τι συνέβη και παραλίγο να μη κάνουν Ανάσταση

Χθες η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της που είπε πως παραλίγο να χάσουν την Ανάσταση. Τι συνέβη;

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, του οποίου του έλειπε η Κρήτη μπήκε στην κουζίνα και αποφάσισε να φτιάξει ψωμί. Εκείνος άργησε και η ώρα περνούσε με αποτέλεσμα να πάει 12 πάρα.

Εκεί η ηθοποιός του είπε πως θα χάσουν την ανάρτηση και να σταματήσει να το φτιάχνει με εκείνον όμως να συνεχίζει και να της λέει πως δεν θα έχουν ψωμί για αύριο.

Φυσικά και οι δυο τους έκαναν πλάκα.

Δείτε την ανάρτηση:

Μιας και μιλάμε για το σπίτι του ζευγαριού δείτε και τον υπέροχο κήπο του που θα σας κάνει πραγματικά να μείνετε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτοιμη για το...Survivor η Βάσω Λασκαράκη - Το βίντεο του Σουλτάτου

Μέσα στο νάζι η Βάσω Λασκαράκη - Οι παιχνιδιάρικες φωτογραφίες από το κινητό του Λευτέρη Σουλτάτου