Έτοιμη για το...Survivor η Βάσω Λασκαράκη - Το βίντεο του Σουλτάτου

Ξεκίνησε ήδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμη για το...Survivor η Βάσω Λασκαράκη - Το βίντεο του Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν άφθονο χιούμορ και το αποδεικνύουν κάθε φορά. Όπως για παράδειγμα με το βίντεο που θα δείτε παρακάτω με την ηθοποιό να είναι έτοιμη για το Survivor.

Όπως όλος ο κόσμος έτσι λοιπόν και το ζευγάρι ακολουθεί τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς για την υγεία των πολιτών, και βρίσκεται μέσα στο σπίτι του λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη, όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι εν μέσω κορωνοϊού και μας δείχνουν πως περνάνε την ώρα τους.

Τα παιχνίδια με την μικρή Εύα δεν έχουν τέλος, ενώ σε καθημερινή επίσης βάση μπαίνουν στην κουζίνα τους και μαγειρεύουν διάφορες λιχουδιές. Ο σεφ μάλιστα, στον λογαριασμό του μοιράζεται και τις συνταγές τους, δίνοντας διάφορα tips. Δείτε για παράδειγμα εδώ την απίστευτη συνταγή του για νόστιμα και λαχταριστά ντόντατς.

Το ζευγάρι προσπαθεί να περάσει εποικοδομητικά την καραντίνα. Μάλιστα, όταν θέλουν λίγο να ξεσκάσουν λίγο και εκτός του να βγουν στην αυλή του σπιτιού τους, στέλνουν το κατάλληλο μήνυμα για την μετακίνηση τους στο 13033 παίρνουν και το σκύλο τους που είναι πανέμορφος και κάνουν τον περίπατο τους.

Έτοιμη για το Survivor η Βάσω Λασκαράκη

Χθες, ο Λευτέρης Σουλτάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για ακόμη μια φορά θέλησε να τρολάρει την Βάσω Λασκαράκη και μετά την γυμναστική της θέλησε να την ρωτήσει τι έκανε, με την ηθοποιό να του απαντά... Survivor. Από την άλλη ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν το άφησε εκεί και την ρώτησε στην συνέχεια ποιος τελικά κέρδισε.

Αυτό είναι το επικό βίντεο