Χαμός στην κουζίνα Βασώς Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτου! Θα σας...τρέξουν τα σάλια

Θα πάθετε πλάκα με αυτή την συνταγή για ντόνατς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στην κουζίνα Βασώς Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτου! Θα σας...τρέξουν τα σάλια

Πρόκειται να σας... τρέξουν τα σάλια με αυτή την απίστευτη συνταγή του Λευτέρη Σουλτάτου για πεντανόστιμα ντόνατς. Στην κουζίνα για λίγες ώρες επικράτησε χαμός, με την Βάσω Λασκαράκη και την μικρή Εύα, να τον βοηθούν στην ετοιμασία τους.

Στο σπίτι του ζευγαριού οι ημέρες της καραντίνας λόγω κορωνοϊού περνάνε πολύ ήρεμα. Καθημερινά βρίσκουν διάφορους τρόπους να περνάνε τον χρόνο τους δημιουργικά. Η ηθοποιός, τώρα που δεν έχει γυρίσματα για την σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά και ο σεφ δεν έχει να ταξιδέψει στην Κρήτη όπου είναι το εστιατόριο του, περνούν όλο τον χρόνο τους μαζί.

Η Βάσω Λασκαράκη μάλιστα, εκτός από διάφορες δουλειές που κάνει στο σπίτι, περνάει και πολύ χρόνο με την κόρη της, η οποία είναι η κύρια προτεραιότητα της. Μαμά και κόρη ή διαβάζουν τα μαθήματα του σχολείου που πλέον γίνονται διαδικτυακά ή παίζοντας παιχνίδια. Η μικρή Εύα μάλιστα, έχει και μια αδυναμία και ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που την κρατά απασχολημένη για πολλές ώρες.

Από την άλλη, ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Σουλτάτος μπαίνει καθημερινά στην κουζίνα και φτιάχνει για τις δυο γυναίκες του σπιτιού διάφορες λιχουδιές. Επίσης, πολλές φορές έχει μοιραστεί τις συνταγές του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω φωτογραφιών ή βίντεο που δημοσιεύει στα social media. Παρουσιάστρια εκφωνήτρια, κάμερα αλλά και σκηνοθέτιδα είναι μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη.

Η συνταγή για ντόνατς

Αυτή την φορά ωστόσο για βοηθό είχε και την μικρή Εύα η οποία ήταν sous chef. Οι τρεις τους έφτιαξαν λαχταριστά ντόνατς και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες και video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και αποκάλυψε την δική του συνταγή και την πρότεινε στους διαδικτυακούς του φίλους.

Να σημειώσουμε πως, όπως όλα δείχνουν, έρχεται στις τηλεοράσεις μας ο άντρας της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος κι εμείς τον περιμένουμε πως και πως. Τι ρόλο θα έχει στην τηλεόραση; Δείτε εδώ