Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η μαμά του έκανε guest - Όλα τα λεφτά η selfie τους

Δείτε την ανάρτηση που έκανε!

Όλα τα λεφτά είναι η selfie που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η μαμά του έκανε guest εμφάνιση στην εκπομπή του και εμείς είχαμε την ευκαιρία να την δούμε.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέρονται και αυτό μας το έχει δείξει με τις αναρτήσεις που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα που είμαστε σε καραντίνα και φυσικά με τον νέο του εγχείρημα, το οποίο δεν είναι άλλο από το να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή από το... σπίτι του.

Expand player

Ο κριτής του MasterChef, που έχει διακόψει για λίγο τα γυρίσματα του, έχει τον χρόνο να ασχοληθεί αυτόν τον καιρό που είμαστε σε καραντίνα και με κάποια άλλα πράγματα που αγαπάει, πέρα από την μαγειρική φυσικά. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η μουσική με τον ίδιο να έχει κάνει το σπίτι του, προσωρινά, στούντιο. Εκεί λοιπόν είχε και μια εκλεκτή καλεσμένη που δεν ήταν άλλη από την μαμά του.

Αυτή είναι η selfie με την μαμά του που μας έδειξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η κυρία Μαρία βρέθηκε λοιπόν στο Φάληρο, όπου μένει ο γιος της, για να τον καμαρώσει και φυσικά οι δυο τους έβγαλαν και μια selie την οποία ο γνωστός σεφ ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Ο κριτής, που είχε και ένα ατύχημα πρόσφατα, δεν μπορούσε να μην μοιραστεί την όμορφη αυτή στιγμή στα social media και εμείς σας έχουμε την φωτογραφία που ανέβασε. Ο ίδιος έγραψε επάνω στην φωτογραφία ότι η μητέρα του κάνει σήμερα guest, ενώ να σας πούμε ότι η εκπομπή που έκανε ήταν αφιερωμένη στον Χατζή και την Μαρινέλλα.

Αυτή είναι η επική selfie που ανέβασε μαζί με την μαμά του

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επικό! Θες να βγεις και δεν έχεις κατοικίδιο; - Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τη λύση

MasterChef: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Ποιος παίκτης τον έβγαλε από τα ρούχα του;