Επικό! Θες να βγεις και δεν έχεις κατοικίδιο; - Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τη λύση

Κλάψαμε στο γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επικό! Θες να βγεις και δεν έχεις κατοικίδιο; - Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τη λύση

Θες να βγεις από το σπίτι σου αλλά δεν έχεις κατοικίδιο, τι κάνεις; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μια λύση για εσένα που θες λίγο να ξεσκάσεις τώρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας που έχει φέρει ο κορωνοϊός και η ιδέα είναι τουλάχιστον επική!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τώρα που μένει στο σπίτι και αυτός ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού, έχει δώσει τουλάχιστον ρεσιτάλ στα social media, δείχνοντας μας ότι πέρα από ένας καλός chef είναι και ένας άνθρωπος με πολύ, μα πολύ χιούμορ! Διαβάστε παρακάτω ποια ήταν η νέα του ιδέα, που μα έκανε να κλάψουμε από τα γέλια.

Πλέον έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας με τους πολίτες να καλούνται να συμπληρώσουν μάλιστα ειδική φόρμα αν θέλουν να βγουν έξω. Ωστόσο σύμφωνα και με τα όσα είπε ο Κ. Μητσοτάκης κατά το έκτακτο διάγγελμα που έβγαλε την Κυριακή (22/3) οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν για να αγοράσουν φάρμακα και τρόφιμα (μια φορά την ημέρα), αλλά και αν υπάρχει ανάγκη να βοηθήσουν κάποιο συνάνθρωπο.

Εκτός αυτού ωστόσο φυσικά επιτρέπεται να πάνε βόλτα το κατοικίδιό τους όσοι έχουν σκυλάκι. Από αυτό πιάστηκε λοιπόν και ο κριτής του MasterChef ο οποίος ανέβασε ένα επικό βίντεο στο Instagram.

Η επική ανάρτηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τα κατοικίδια!

Ειδικότερα ο chef ανέβασε ένα βίντεο από μια παλιά διαφήμιση με ένα ψεύτικο σκυλάκι, το οποίο οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα θυμούνται.

"Οι παλιότεροι θα θυμούνται... Ψαχτε μην έχει ξεμείνει σε κανένα πατάρι... Υγ... Ψύχραιμα με χαμόγελο και καμιά λοξή ματιά σε κανένα γείτονα μήπως χρειάζεται κάτι...' έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Κουτσόπουλος, ο οποίος μην ξεχνάμε ότι τραγούδησε κιόλας για τον κορωνοίό και το μένουμε σπίτι, πριν από λίγες ημέρες!