MasterChef: "Ατύχημα" για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Τι συνέβη;

Έκανε ο ίδιος την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef:

Ατύχημα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο MasterChef. Τι συνέβη και τι ακριβώς έπαθε ο κριτής λίγο πριν εμφανιστεί στα γυρίσματα; Την αποκάλυψη έκανε σε συζήτηση του με τον Τζον.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής κατά τη διάρκεια του σημερινού τεστ δημιουργικότητας πλησίασε τον Τζον και τον ρώτησε αν μπορεί να μαντέψει για ποιο λόγο εμφανίστηκε ξυρισμένος. Ο παίκτης δεν μπόρεσε.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε ένα ατύχημα καθώς πίστευε πως η ξυριστική του μηχανή που αρχικά κρατούσε ανάποδα είχε χαλάσει, και όταν την ανέστρεψε διαπίστωσε πως τελικά δούλευε κανονικά αλλά ήταν ήδη αργά.

Δείτε το βίντεο:

Πριν τον ατύχημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου η Κατερίνα ξέσπασε ξανά κατά της Μαρίας

Ξεσπά ξανά η Κατερίνα στο MasterChef, λέγοντας πως «την έχει εύκολη τη γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι». Για ποιον συμπαίκτης της από το το ριάλιτι μαγειρικής χτυπάει η καμπάνα ξανά;

Λίγο πριν βρεθούν μπροστά στους κριτές για να διαγωνιστούν, η Κατερίνα μιλήσου με τον Ηρακλή για το ποιος μπορεί να είναι ο νικητής του Mystery Box απόψε.

Όταν αναφέρθηκαν στο όνομα του Δημήτρη και οι δυο παίκτες συμφώνησαν πως αν εκείνος κερδίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας θα τη δώσει στη Μαρία μιας και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένας έρωτας.

Όπως είπαν άλλωστε αν δεν τη δώσει σε εκείνη ο Δημήτρης η Μαρία εκείνη θα αρχίσει να γκρινιάζει.

Η Κατερίνα Λένη κοιτώντας την κάμερα είπε: «Περνάνε καλά τα παιδιά, εμείς δεν περνάμε όταν αρχίζει τη γκρίνια η Μαρία. Την έχει εύκολη τη γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι. Πόσο ακόμα θα τραβήξει και αυτό;»