MasterChef: Πρώην παίκτες "καίνε" τους καινούργιους - "Πρέπει να προσγειωθούν"

Τι είπαν οι παλιοί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Πρώην παίκτες

"Φωτιά" τα όσα είπαν οι δύο πρώην παίκτες του MasterChef, για τους καινούργιους επίδοξους chef, καθώς μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι πρέπει να προσγειωθούν. Για ποιους "χτύπησε" η καμπάνα;

Ο λόγος για το Χρήστο Γλωσσίδη και τον Σάββα Ληχανίδη που μίλησαν στο “TV Έθνος” για το παιχνίδι, αλλά και για το πώς βλέπουν φέτος τα πράγματα. Από μεριάς του ο Χρήστος Γλωσσίδης είπε μεταξύ άλλων ότι: "Διέκρινα μια ασυνεννοησία ανάμεσα στα παιδιά και στις δύο ομάδες".

"Δεν είδα πολύ ωραία πράγματα, δεν είδα κάτι δημιουργικό, δεν είμαι ικανοποιημένος από το μενού, θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά πιάτα. Σε ότι αφορά το θέμα της ευγένειας, κάποιοι θα έλεγα ότι είχαν, κάποιοι όμως όχι. Αναφορικά με τους παίκτες, ο Σταυρής φαίνεται να είναι ένας μάγειρας με πολλές δυνατότητες" πρόσθεσε ακόμα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Χρήστος Γλωσσίδης - Σάββας Ληχανίδης

Ο Ληχανίδης από την άλλη ανέφερε ότι: "Μαγείρεψαν και προσπάθησαν και οι δύο ομάδες, αλλά δεν είδα τους παίκτες μαγειρικά πειθαρχημένους. Όταν σου παραγγέλνει ο πελάτης πρέπει να υπάρχει μια τυπική ευγένεια και να απουσιάζουν τα σχόλια προς τις κοπέλες".

"Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενικοί. Τα παιδιά δεν ήταν δεμένα, ιδιαίτερα στην κόκκινη ομάδα. Εμείς ήμασταν πιο δεμένοι στις ομαδικές. Γενικά θα πρέπει να προσγειωθούν τα παιδιά. Η μαγειρική δεν θέλει έπαρση, η μαγειρική θέλει ηρεμία και όχι εντάσεις" πρόσθεσε ακόμα. Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε μια ακόμα πρώην παίκτρια του παιχνιδιού. Ποιο είναι το παράπονό της;

Από τους δύο πρώην παίκτες του MasterChef στο spoiler που έκανε ο Ιωαννίδης για τον τελικό

Ο Πάνος Ιωαννίδης μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έδωσε το spoiler για τον τελικό του MasterChef. Ο ίδιο θέλησε λοιπόν να αναφερθεί στον διαγωνισμό μαγειρικής και να μοιραστεί με τους συντελεστές της εκπομπής όλα όσα ξέρει για τον τελικό.

"Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει λόγω της κατάστασης, περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς. Είμαστε προς το τέλος, αλλά ό, τι άλλο και να σας πω θα είναι ψέμα γιατί δεν ξέρουμε.

Γενικότερα μου αρέσει η ήρεμη δύναμη. Βέβαια υπάρχει έρωτας στην κουζίνα του MasterChef, ξεκάθαρα υπάρχει. Υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα".