Το παράπονο πρώην παίκτριας του MasterChef - "Έφυγα άδικα"

Τι είπε για την αποχώρησή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το παράπονο πρώην παίκτριας του MasterChef -

'Έφυγα άδικα" από το παιχνίδι λέει μεταξύ άλλων πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία έδωσε συνέντευξη εκφράζοντας παράλληλα και το παράπονό της. Διαβάστε ποια είναι αυτά που είπε για το παιχνίδι, αλλά και την αποχώρησή της.

Ο λόγος για την Φωτεινή Ζοσιμίδου που μίλησε στο '7 μέρες tv" για το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Η ίδια είχε μπει ανατρεπτικά στο παιχνίδι, την τελευταία στιγμή, με τον δημοσιογράφο να της κάνει σχετική ερώτηση και εκείνη να του απαντά τα εξής:

"Πραγματικά έγινε μέσα σε μερικές ώρες. Τη μία στιγμή ήμουν στο σπίτι μου και την άλλη στο σπίτι του MasterChef. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι ξεκινάει όλο αυτό για μένα".

Η ίδια μίλησε και για την εμπειρία της στον χώρο, που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο των άλλων παικτών, αφού βρίσκεται μονάχα στο πρώτο έτος της σχολής της. " Ένιωσες ποτέ ότι δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς;" την ρώτησαν μεταξύ άλλων με εκείνη να λέει:

"Σίγουρα δεν είχα την εμπειρία πολλών παιδιών μέσα στο σπίτι, όμως, αυτό δεν με φόβισε. Ίσα ίσα, ανταλλάσαμε απόψεις για τη μαγειρική. Πάντα έλεγα ότι θα πάω μέχρι εκεί που μπορώ και θα είμαι ευχαριστημένη".

MasterChef Φωτεινή Ζοσιμίδου

Ποιο είναι όμως το παράπονο που έχει η πρώην παίκτρια του MasterChef;

Στην συνέχεια η νεαρή chef δέχτηκε ερώτηση για το αν θα ήθελε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με την ίδια να εκφράζει και το παράπονό της.

"Εννοείται! Και πιο πολύ επειδή έφυγα άδικα. Δεν έφυγα από δικά μου λάθη" είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή.

"Τα παιδιά με τα οποία είχα έρθει κοντά βλέπω ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Από την άλλη, δεν ξέρω αν θα άντεχα, αν ήμουν ακόμη μέσα. Επικρατεί πολλή ένταση χωρίς λόγο. Αντί να επικεντρωθούν στη μαγειρική και στο πώς να συνεργαστούν καλύτερα, ασχολούνται με χαζομάρες" είπε ακόμα απαντώντας για το αν έχει αλλάξει γνώμη για ορισμένα από τα παιδιά μέσα στο σπίτι.

Ακόμα ρωτήθηκε και για το τι κάνει μετά και την έξοδό της από το παιχνίδι, με την ίδια να λέει ότι: "Με το που βγήκα από το παιχνίδι είχα κάποιες προτάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι αφού τελειώσει όλο αυτό που ζούμε, οι προτάσεις αυτές θα ισχύουν, ώστε να μπορέσω να δουλέψω δίπλα σε ικανούς ανθρώπους".

Ποιο είναι όμως το όνειρό της;

"Το όνειρό μου είναι να έχω κι εγώ κάποια στιγμή το δικό μου εστιατόριο, αποκλειστικά με δικά μου προϊόντα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Πρόκειται για μια περίπλοκη ιδέα, αλλά είναι το όνειρό μου' είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή. Δείτε ωστόσο και το spoiler για τον τελικό που έκανε ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής!