Θύμα απάτης η Δέσποινα Βανδή - Άγριο ξέσπασμα της τραγουδίστριας

Τι συνέβη;

Θύμα απάτης η Δέσποινα Βανδή. Άγριο ξέσπασμα της τραγουδίστριας στα social media για αυτούς που εκμεταλλεύονται το όνομα της, για να πουλήσουν μερικά σκευάσματα που ίσως είναι κακά για την υγεία μας.

Ένα ακόμη πρόσωπο στην λίστα με τους επώνυμους που έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης είναι και η Δέσποινα Βανδή.

Expand player

Ωστόσο η δική της περίπτωση είναι ακόμα χειρότερη, καθώς οι υπεύθυνοι είχαν δημιουργήσει μέχρι και ψεύτικη «συνέντευξη» μαζί της να μιλά για το προϊόν αδυνατίσματος, που δήθεν είχε δοκιμάσει κι εκείνη.

Η Δέσποινα Βανδή ανακάλυψε ότι έπεσε θύμα απάτης από μια εταιρεία με διατροφικά είδη, όπου χρησιμοποιούσε εν άγνοιά της και χωρίς την άδειά της το όνομα της.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους followers της στο Instagram ότι όλα είναι ψέματα και απάτη και η ίδια δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφονται για εκείνη με αναρτήσεις στα Insta Stories της.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Ωστόσο εκτός από την απάτη η Δέσποινα Βανδή είχε και ένα καυγά με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Εκτός από την Δέσποινα Βανδή θύμα απάτης και ο Νίκος Μουτσινάς

Μια άσχημη είδηση έγινε γνωστή για τον αγαπημένο παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά καθώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Κάποιοι, όπως αναφέρθηκε στο post που δημοσιεύθηκε, χρησιμοποιούν το πρόσωπό του για να παραπλανήσουν τον κόσμο έχοντας φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ στο tik tok.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή ο καλός του φίλος και συνεργάτης στην εκπομπή του "Καλό Μεσημεράκι", Φίλιππος Ιωάννου, γνωστός στα social media ως "Fipster". Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής παρακίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν report στο συγκεκριμένο προφίλ στο Tik tok ώστε να κατέβει.

Δείτε την ανάρτηση του

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δέσποινα Βανδή: Η χαλαρή της βόλτα στο Golden Hall... προ καραντίνας!

Δέσποινα Βανδή: Ας μας καλέσει για φαγητό - Το τι μαγειρεύει δεν περιγράφεται!